Suolamittari

Symboli: 405558
EAN: 5908277707392

4,38 EUR

Lisää ostoskoriin

4,38 EUR/kpl.

Symboli: 405558
EAN: 5908277707392


KUVAUS

Korvaamaton keittiössä - suolamittari on ihanteellinen suolapitoisuuden mittaamiseen liuoksissa, suolaliemissä ja peklauksissa, joita käytetään elintarvikkeiden jalostuksessa, lihatuotteissa ja juuston valmistuksessa!Korkea laatu - suolamittari on valmistettu korkealaatuisesta läpinäkyvästä lasista ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Korvaamaton keittiössä - suolamittari on ihanteellinen suolapitoisuuden mittaamiseen liuoksissa, suolaliemissä ja peklauksissa, joita käytetään elintarvikkeiden jalostuksessa, lihatuotteissa ja juuston valmistuksessa!
  • Korkea laatu - suolamittari on valmistettu korkealaatuisesta läpinäkyvästä lasista (areometri) ja muovista (mittalasi), joka soveltuu elintarvikekäyttöön.
  • Käytön helppous - suolapitoisuuden mittaaminen suolaliemessä on erittäin helppoa! Kaada vain tutkittava suolaliuos kapeaan mittalasiin ja upota siihen kelluke, ja lue sitten mittaustulos.
  • Selkeä asteikko - tuloksen lukemista helpottaa selkeä, värikäs asteikko, jonka avulla saat heti tietää liuoksen pitoisuuden [g] suolaa 1 [L] vettä kohden.
  • Optimaaliset käyttöolosuhteet - koska suolamittari on kalibroitu 20°C lämpötilassa, on suositeltavaa, että tutkittava neste saavuttaa saman lämpötilan mittauksen aikana.


Suolamittari on korvaamaton laite elintarvikkeiden jalostuksessa, lihatuotteissa ja juuston valmistuksessa! Sinun on pakko olla se keittiössäsi! Yksinkertainen laite, joka koostuu kapeasta muovisesta mittalasista ja lasisesta kellukkeesta, mahdollistaa suolapitoisuuden mittaamisen kaikissa liuoksissa. Suolamittari toimii erinomaisesti paitsi juustojen suolaliemien valvonnassa, myös vihannesten (esim. kurkkujen), kalojen ja lihan peklausten valmistuksessa. Käyttämällä suolamittaria sinun ei enää tarvitse pelätä liian suolaisia ruokia ja säilykkeitä! Suolapitoisuuden mittaaminen suolaliemessä suolamittarin avulla on erittäin helppoa. Kaada vain tutkittava suolaliuos mittalasiin (määrä, joka mahdollistaa kellukkeen vapaan upottamisen), ja lue sitten tulos. Kun areometri on asetettu mittalasiin, tulos luetaan suoraan värikkäästä, selkeästä asteikosta liuoksen pitoisuutena ([g] suolaa 1 [L] vettä kohden). Huomio! Suolamittari on kalibroitu 20°C lämpötilassa, joten tutkittavan nesteen tulisi olla juuri tässä lämpötilassa.


Suolan määrä eri tyyppisiin liuoksiin

Kurkkuliuos

suolan lisäys / 1 L vettä vähäsuolainen hapankurkku 15 - 20 g 20 - 30 g

Kalan peklausliuos

suolan lisäys / 1 L vettä kalan massa peklaus aika 30 - 40 g enintään 1 kg8 - 24 h40 - 50 g enintään 2 kg 8 - 24 h 50 - 60 g enintään 3 kg 8 - 24 h

Lihan peklausliuos

suolan lisäys / 1 L vettä peklaus aika 60 - 100 g 14 päivää100 - 150 g 7 - 10 päivää

Juuston suolaliuos

suolan lisäys / 1 L vettä juustotyyppi enintään 1 kg suolausaika130 - 150 g :valkoinen yrteillä 8 h 90 - 120 g ; koryciński-tyyppinen 4 h130 - 170 g; feta-tyyppinen 2 -5 päivää.


Tuotteen mitat:

- suolamittari:

  korkeus 20,5 cm

 ∅ 1,8 cm

- koeputki:

  korkeus 24,5

  ∅  ulk. 2,2 cm

  ∅  sis. 1,9 cm.

Pituus
2.2 cm

Leveys
2.2 cm

Korkeus
24.5 cm

Taikina
22.0 g