Refraktometri, joka on omistettu hunajavierteessä olevan sokeripitoisuuden mittaamiseen, ilmaistuna Brix-asteina (% Brix).
Ennen käyttöä tutustu tuotteen mukana toimitettuun käyttöohjeeseen - ja noudata annettuja suosituksia tarkennuksen säätämisestä, laitteen kalibroinnista, näytteen tutkimisesta, prisman ja levyn puhdistamisesta.
Jos valmistat kotitekoisia simoja ja haluat tietää sokeripitoisuuden vierteessä, refraktometri mahdollistaa sen mittaamisen nopeasti ja helposti. Laitteen rakenne, jossa käytetään ATC:tä eli automaattista lämpötilakompensaatiota, takaa tarkkojen tulosten saamisen.
Laitteen lukemat perustuvat valon taittumiskertoimen tutkimiseen (yksinkertaisesti sanottuna - valon taittumissuunnan muutokseen, kun näyte otetaan refraktometrin prismaan.)
Mitta-alue: 0~90% Brix-asteikolla
Tarkkuus: +/- 1% Brix
Automaattinen lämpötilakompensaatio (ATC): 10°C ~ 30°C (50°F ~ 86°F)
Pakkaus sisältää:
Refraktometrin osat: läpinäkyvä levy, prisma, kalibrointiruuvi, kumikahva, tarkennuksen säätörengas, okulaari