Jalot hiivat - ihanteelliset siman valmistukseen.
Enovini® Honey on erityisesti valikoitu, erinomainen sekoitus kahta viinihiivakantaa, joka takaa nopean ja vakaan käymisen vaikeissa olosuhteissa ja laajalla lämpötila-alueella. Nämä arvostetut "bayanukset" osoittavat kohonnutta sietokykyä korkeille sokeri- ja alkoholipitoisuuksille, minkä ansiosta ne toimivat erinomaisesti kotitekoisen siman valmistuksessa
Tärkeät ominaisuudet:
Käyttöohje:
Hiivat eivät vaadi esikasvatusta. Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30°C:seen jäähdytettyä vettä. Jätä seos 20 minuutiksi, tämän jälkeen kaada se siman käymisastiaan. Lisää ravinnetta B1-vitamiinilla, määränä 4,5-11 g 10-25 L käymisnesteelle. Käymisnesteen happamuuden lisäämiseksi suositellaan lisäämään Kwasomix-happamuudensäätelijää määränä 15-30 g 10-25 L siman käymisnesteelle.
Ainesosat:
viinihiivat Saccharomyces bayanus, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio!
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi suositellaan lisäämään B1-ravinnetta (401010). Käymisnesteen happamuuden lisäämiseksi suositellaan lisäämään Kwasomix-happamuudensäätelijää (401820).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.
Pakkauksen mitat: