Bakteeriviljelmät gouda-juustolle

Symboli: 411242
EAN: 5908277717902

5,11 EUR

Lisää ostoskoriin

5,11 EUR/kpl.

Symboli: 411242
EAN: 5908277717902


KUVAUS

Täydellisesti valittu maitohappokäymisen bakteeriseos, joka mahdollistaa herkullisen kotitekoisen gouda-juuston valmistamisen omassa kodissasi!Kotitekoinen juustonvalmistus käden ulottuvilla - meso- ja termofiiliset bakteerit puolikoville ja koville juustoille auttavat sinua aloittamaan seikkailusi ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Täydellisesti valittu maitohappokäymisen bakteeriseos, joka mahdollistaa herkullisen kotitekoisen gouda-juuston valmistamisen omassa kodissasi!


  • Kotitekoinen juustonvalmistus käden ulottuvilla - meso- ja termofiiliset bakteerit puolikoville ja koville juustoille auttavat sinua aloittamaan seikkailusi juustonvalmistuksessa!
  • Oman valmistuksen gouda-juusto - gouda-juuston bakteerikannat mahdollistavat tämän keltaisen, puolikovan juuston valmistamisen omassa keittiössäsi!
  • 40 litraa maitoa - yksi pakkaus riittää juuston valmistamiseen 40 litrasta maitoa!
  • Kypsyminen 4 viikossa - gouda kypsyvänä juustona vaatii kärsivällisyyttä. Usko meitä - odotus kannattaa!
  • Säilytä jääkaapissa - säilyvyysaika huomioi tuotteen kuljetuksen alle 30°C lämpötilassa 7 päivän ajan.


Rakastatko juustoja? Haaveiletko itse tehdyistä herkuista koostuvasta juustotarjottimesta? Meillä on sinulle loistava uutinen! Gouda-juuston bakteerikannat ovat täydellisesti valittu maitohappokäymisen bakteeriseos, joka mahdollistaa herkullisen kotitekoisen gouda-juuston valmistamisen omassa kodissasi! Meso- ja termofiiliset bakteerit puolikoville ja koville juustoille sopivat erilaisiin juustoihin, mukaan lukien gouda, joka on yksi maamme suosituimmista juustoista ja muodostaa erinomaisen perustan terveelliselle ruokavaliolle, myös gluteenittomalle. Lyofilisaation - erityisen kuivausmenetelmän, joka on yksi täydellisimmistä elintarvikkeiden säilöntämenetelmistä - ansiosta nämä kannat säilyttävät pitkään täyden potentiaalinsa. Pakkaus riittää 40 litraan maitoa! Oman juuston valmistamiseen voit käyttää "suoraan lehmästä" maitoa tai kaupan tuoretta, matalapastöroitua maitoa!


Huomio!

Säilyvyysaika huomioi tuotteen kuljetuksen alle 30°C lämpötilassa 7 päivän ajan.


Käyttöohje:

Tuoreen "lehmästä" maidon tapauksessa suositellaan pastörointia noin 65°C lämpötilassa 30 minuutin ajan.


Kaada 6 litraa maitoa kattilaan ja lämmitä 33°C lämpötilaan. Mittaa noin 0,5 g bakteereja ja liuota ne lasissa pieneen määrään lämmintä vettä. Lisää kaikki maitoon ja sekoita huolellisesti. Jätä kannen alle noin tunniksi. Tämän jälkeen - jos käytit kaupan matalapastöroitua maitoa - lisää noin 1 g kalsiumkloridia ja lämmitä maito 38°C:seen sekä lisää noin 0,6 g kuivaa juoksutetta, liuotettuna lasissa lämpimään veteen. Sekoita kaikki. Sammuta lämmitys. Noin 50 minuutin kuluttua leikkaa juustomassa 1-2 cm kuutioiksi ja sekoita varovasti. Jätä 10-15 minuutiksi, jotta hera alkaa erottua. Tämän jälkeen kaada pois noin 20-30% herasta ja lisää tilalle vettä, jonka lämpötila on noin 30-35°C. Sekoita jatkuvasti ja lämmitä muodostuvaa jyvää 40-45°C:seen 20-30 minuutin aikana, kunnes se on niin joustavaa, että se painettaessa tarttuu yhteen kädessä. Kaada hera pois jyvän tasolle ja siirrä se juustokankaaseen ja juustopuristimeen. Jätä näin muodostunut juusto noin 12 tunniksi huoneenlämpöön, kääntäen ja puristaen sitä ajoittain puristimessa. Tämän jälkeen ota juusto pois, siirrä suolaliuokseen (0,5 L vettä + 0,5 L heraa + 180 g suolaa) ja jätä 8 tunniksi. Ota sitten juusto pois suolaliuoksesta, siirrä juustonvalmistusalustalle ja jätä vuorokaudeksi kuivumaan huoneenlämpöön, kääntäen sitä muutaman tunnin välein. Säilytä juusto jääkaapissa. Kun siihen muodostuu kuori, suojaa se pinnoitteella tai juustovahalla. Jätä juusto kypsymään vähintään 4 viikoksi 8-12°C lämpötilassa.


Ainesosat: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris, Streptococcus thermophilus, laktoosi.


Aktiivisuus: 1U

Bakteerikantojen massa voi vaihdella niiden aktiivisuuden mukaan.


Pakkauksen mitat:

  • pituus 12,5 cm
  • leveys noin 0,3 cm
  • korkeus 18,6 cm
Taikina
3.0 g

Przeznaczenie
gouda-tyyppiselle juustolle

Wydajność
50 litralle maitoa

Aktywność
1 U

Bakteeriviljelmät gouda-juustolle

Bakteeriviljelmät gouda-juustolle ['pysy kotona', ' juuston viljelmät', ' bakteeriviljelmät juustolle', ' gouda-juusto', ' miten tehdä gouda-juustoa', ' gluteeniton ruokavalio', ' bakteerit', ' startteriviljelmät']
suosikit

5,11 EUR

5,11 EUR/kpl.

Lisää ostoskoriin