Haluatko, että ruoanlaitto olisi vielä helpompaa? Varusta keittiösi kulinaarisella lämpömittarilla paistamiseen, savustamiseen ja lihan keittämiseen. Sen kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne ja muovinen suojus, joka suojaa sitä lialta ja vaurioilta, antavat sinulle mahdollisuuden nauttia sen toiminnallisuudesta pitkään!
- Ammattimainen laite keittiössäsi – kulinaarinen lämpömittari on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen työkalu, joka on hyödyllinen paistamisen, savustamisen ja lihan keittämisen aikana.
- Intuitiivinen asteikko – lämpömittarissa on tavallisen lämpötila-asteikon lisäksi myös graafinen asteikko, joka osoittaa ihanteellisen lämpötilan valmiille siipikarjalle, sianlihalle, vasikanlihalle, lampaanlihalle ja naudanlihalle.
- Kestävä rakenne – lämpömittari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää korkeita lämpötiloja ja soveltuu monien ruokien paistamiseen, savustamiseen ja keittämiseen.
- Suoja vaurioilta – lämpömittarin mukana tulee muovinen suojus, jonka avulla voit suojata anturin likaantumiselta ja vaurioilta.
Intuitiivinen graafinen asteikko lämpömittarissa mahdollistaa paitsi mittauksen 0–120 asteeseen, myös ihanteellisen lämpötilan määrittämisen lihan paistamiseen sen tyypin mukaan. Asteikolla olevat eläinkuvat kertovat, missä lämpötiloissa on parasta valmistaa siipikarjaa, sianlihaa, vasikanlihaa, lampaanlihaa ja naudanlihaa.
Oikean lämpötilan mittaamiseksi riittää, että pistät anturin – sondin valmistettavaan lihaan. Lämpöanturi sijaitsee 0,5 cm ja 1 cm välillä anturin alusta, joten on tärkeää varmistaa, että lämpömittari on oikein asetettu valmistettavaan ruokaan.
Varusta keittiösi kulinaarisella lämpömittarilla paistamiseen, savustamiseen ja lihan keittämiseen ja luo ruokia kuin parhaat kokit!
Anturin/sondin mitat:
Ø 0,4 cm
pituus 12,5 cm.