Lihansidontalanka pellavaa (240°C) 70 m

Symboli: 310203
EAN: 5908277703318

3,54 EUR

Lisää ostoskoriin

0,05 EUR/m

Symboli: 310203
EAN: 5908277703318


KUVAUS

Naru kotitekoisten lihojen ja makkaroiden sitomiseen -välttämätön jokaiselle kotimakkarantekijälle, helpottaa lihatuotteiden sitomista.Lämpötilankestävyys jopa 240°C -naru mahdollistaa käsittelyn, kuten savustuksen, keittämisen, paistamisen, ilman että valmistettavan lihan aromi ja maku muuttuvat.Ke... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Naru kotitekoisten lihojen ja makkaroiden sitomiseen - välttämätön jokaiselle kotimakkarantekijälle, helpottaa lihatuotteiden sitomista.
  • Lämpötilankestävyys jopa 240°C - naru mahdollistaa käsittelyn, kuten savustuksen, keittämisen, paistamisen, ilman että valmistettavan lihan aromi ja maku muuttuvat.
  • Kestävyys murtumista vastaan - naru mahdollistaa lihan ripustamisen koukkuun ilman pelkoa.
  • Kätevä kela - helpottaa säilytystä ilman sotkeutumisen riskiä.
  • Muut käyttötarkoitukset - naru voidaan käyttää myös puutarhassa tai lahjojen pakkaamisessa.


Pellavainen makkaranaru - käsin sitomiseen lihoille, jotka on tarkoitettu savustettaviksi, keitettäviksi tai rullina paistettaviksi. Luonnonmateriaalit mahdollistavat lihan lämpökäsittelyn (jopa 240°C) ilman sen aromin ja maun muuttumista. Naru on erittäin kestävä, joten liha voidaan ripustaa koukkuun ilman pelkoa, että se putoaisi.


Tuotteella on PZH-hyväksyntä, joka sallii sen käytön elintarvikekontaktissa.

Huomio! Lämpötilankestävyys jopa 240°C.


Mitat:

Ø1,5 mm

pituus 70 m

Pituus
5.5 cm

Leveys
5.5 cm

Korkeus
9.5 cm

Taikina
0.101 kg

Materiaali
pellava

Lihansidontalanka pellavaa (240°C) 70 m

Lihansidontalanka pellavaa (240°C) 70 m ['lihanarut', ' lihanaru', ' makkaroille', ' lihalle', ' sitomiseen', ' savustukseen', ' paistamiseen', '']
suosikit

3,54 EUR

0,05 EUR/m

Lisää ostoskoriin