- Naru kotitekoisten lihojen ja makkaroiden valmistukseen - jokaisen kotimakkarantekijän välttämätön apuväline, joka helpottaa lihatuotteiden sitomista.
- Lämpötilankestävyys jopa 240°C - naru mahdollistaa käsittelyn, kuten savustuksen, keittämisen ja paistamisen, ilman että valmistettavan lihan aromi ja maku muuttuvat.
- Kestävyys murtumista vastaan - naru mahdollistaa lihan ripustamisen koukkuun ilman pelkoa.
- Muut käyttötarkoitukset - narua voidaan käyttää myös puutarhassa tai lahjojen pakkaamisessa.
- Kätevä, suuri kela - helpottaa säilytystä ilman sotkeutumisen riskiä.
Pellavainen, matta lihanarua käsin sitomiseen, tarkoitettu savustukseen, keittämiseen tai rullien paistamiseen. Luonnonmateriaalit mahdollistavat lihan lämpökäsittelyn (jopa 240°C) ilman sen aromin ja maun muuttumista. Naru on erittäin kestävä, joten liha voidaan ripustaa koukkuun ilman pelkoa sen putoamisesta.
Tuotteella on PZH-sertifikaatti, joka sallii sen käytön elintarvikekontaktissa.
Huomio!
Lämpötilankestävyys jopa 240°C.
Mitat:
Ø 1,5 mm
pituus 190 m