BURGUND-hiivat ilman esikasvatusta ovat jalot nestemäiset viinihiivat, jotka on tarkoitettu punaisten hedelmien fermentointiin. Niiden avulla voit helposti luoda ainutlaatuisen viinin: kirsikka-, aronia-, rypäle-, mustikka- ja seljaviinin.
Nämä hiivat eivät vaadi esikasvatusta (hiivakannan valmistusta) toisin kuin perinteiset nestemäiset hiivat. Ne on tarkoitettu suoraan käytettäväksi. Sinun ei tarvitse odottaa 48 tuntia niiden kasvattamiseksi!
Niiden avulla voit helposti ja onnistuneesti valmistaa viinejä, joiden alkoholipitoisuus on jopa 14%. Yksi 20 ml:n pakkaus riittää valmistamaan jopa 25 L käymistä. Tuote on valmis käytettäväksi!
Käyttöohje:
Ravista nestepussia ennen käyttöä tuotteen sekoittamiseksi huolellisesti ja lisää sitten viinin käymisastiaan, jonka lämpötila on 20-25°C.
Huomio!
Pidä kaikki hiivakannan valmistusvaiheet steriileinä.
Fermentaatioprosessin optimaaliseen kulkuun on suositeltavaa lisätä ravintoaine: Kombi (401020) tai Kombi Vita (401030).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiaan, ei suoraan kulutukseen.
Ainesosat:
Mallasuute, vesi, sitruunahappo, Saccharomyces cerevisiae -hiiva, ammoniumvetyfosfaatti.
Pakkauksen mitat: