Fermivin VR5 kuivatut, jalot viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, jotka ovat peräisin Burgundin alueelta Ranskasta.
Fermivin VR5 on viinihiiva, joka käy jopa 16% alkoholia ja jota suositellaan aronian, mustaseljan, mustaherukan, mustan viinirypäleen, kirsikan, hapankirsikan, mustikan, karhunvatukan, vadelman ja luumun viineihin. Nämä hiivat tuovat täydellisesti esiin punaisten ja korkean tanniinipitoisuuden omaavien hedelmien aromin, jotka vaativat pitkää kypsymistä. Nopean ja täydellisen käymisen saavuttamiseksi on varmistettava muun muassa optimaalinen käymislämpötila, joka näiden hiivojen tapauksessa on 18-32°C.
Yksi hiivapussi on sopiva 10-35 L viinikäymisnesteen valmistamiseen.
Kuivatut Fermivin VR5 -viinihiivat ovat erittäin helppokäyttöisiä, riittää lyhyt rehydraatio - nesteytys.
Käyttöohje:
Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30℃:een jäähdytettyä vettä, jätä seos 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Tämän jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai viinipulloon.
Hiivat saavuttavat täyden potentiaalinsa käytettäessä ravinteita: B1-vitamiinia ja Kombi Vitaa.
Yksityiskohtainen käyttöturvallisuustiedote löytyy liitetyistä tiedostoista.
Ainesosat:
viinihiivat Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio!
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinteita: B1-vitamiinia (401010), Kombi Vita (401030). Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.
Pakkauksen mitat: