Viinihiiva Fermivin 7013, 7 g

Symboli: 400340
EAN: 5904816017557

1,34 EUR

Lisää ostoskoriin

191,43 EUR/kg

Symboli: 400340
EAN: 5904816017557


KUVAUS

Fermivin 7013 kuivatut, jalot, yleiskäyttöiset viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, jotka ovat peräisin Corbieresin alueelta Ranskasta.Valko-, puna- ja roseeviineille - Fermivin 7013 on yleiskäyttöinen hiiva kaikille viinityypeille. Lisätyn sokerin määrästä riippuen voit valmistaa makeita ja kuivia... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Fermivin 7013 kuivatut, jalot, yleiskäyttöiset viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, jotka ovat peräisin Corbieresin alueelta Ranskasta.

  • Valko-, puna- ja roseeviineille - Fermivin 7013 on yleiskäyttöinen hiiva kaikille viinityypeille. Lisätyn sokerin määrästä riippuen voit valmistaa makeita ja kuivia viinejä. 
  • Korostaa hedelmien aromia - hiiva varmistaa nopean ja tehokkaan käymisen korostaen hedelmien aromia, joita on käytetty viinin raaka-aineena.
  • Viinit jopa 15% - nämä hiivat kestävät alkoholia jopa 15% asti.
  • Erittäin laaja lämpötila-alue - Fermivin 7013 -hiivat käyvät laajalla lämpötila-alueella 14-35℃.
  • 10-35 L - yksi Fermivin 7013 -hiivapussi on sopiva määrä 10-35 L käymisnesteen valmistamiseen.


Fermivin 7013 on viinihiiva, joka käy jopa 15% alkoholia, ja sen monipuolisuuden ansiosta sitä suositellaan karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista ja mustista viinirypäleistä, raparperista, rusinoista, kirsikoista, hapankirsikoista, vadelmista, luumuista, karhunvatukoista, mustista, valkoisista ja punaisista herukoista, mustikoista, seljanmarjoista, unkarilaisista luumuista valmistettuihin viineihin. Nämä hiivat korostavat hedelmien aromia, joista viini valmistetaan. Fermivin 7013 -hiivojen laaja käymisalue tekee niistä arvokkaita, kun käymistä suoritetaan kellareissa tai tiloissa, joissa lämpötila on huoneenlämpöä alhaisempi.


Yksi hiivapussi on sopiva 10-35 L viinikäymisnesteen valmistamiseen.


Kuivatut Fermivin PDM -viinihiivat ovat erittäin helppokäyttöisiä, riittää lyhyt rehydraatio - nesteytys.


Käyttöohje:

Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30℃:seen jäähdytettyä vettä, jätä seos 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Tämän jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai viinipulloon.

Hiivat saavuttavat täyden potentiaalinsa käytettäessä ravinteita: B1-vitamiinia ja Kombi Vitaa.


Ainesosat:

viinihiivat Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.


Huomio!

Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinteita: B1-vitamiinia (401010), Kombi Vita (401030).

Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.


Pakkauksen mitat:

  • pituus 7,5 cm
  • leveys n. 1 cm
  • korkeus 11 cm
Taikina
7.0 g

Kuinka monelle litralle
35.0 L

Laji
kuivattu

Tarkoitus
punaviini, valkoviini, roséviini

Mukana
ei

Viinihiiva Fermivin 7013, 7 g

Viinihiiva Fermivin 7013, 7 g ['fermivin-hiiva', ' aktiivinen kuivattu viinihiiva', ' viinihiiva', ' hiiva viinille', ' kuivattu viinihiiva', ' kuivattu hiiva', ' kuivattu hiiva viinille', ' hiiva valkoviinille', ' hiiva roseeviinille', ' hiiva punaviinille']
suosikit

1,34 EUR

191,43 EUR/kg

Lisää ostoskoriin