Huolellisesti valitut yrtit ja mausteet - täydellinen sekoitus, joka antaa kylkiluille erinomaisen maun, aromin ja ulkonäön. Paistamiseen, grillaamiseen, hauduttamiseen. Jokainen kotitekoisten lihojen ystävä arvostaa sitä, erityisesti herkullisesti maustettuja, houkuttelevia kylkiluita.
Sekoitus huolellisesti valittuja yrttejä ja mausteita, joiden ansiosta kylkiluuruoat saavat erinomaisen maun, aromin ja ulkonäön. Tätä marinadia arvostaa jokainen kotitekoisten lihojen ystävä, erityisesti herkullisesti maustettuja, houkuttelevia kylkiluita. Voit käyttää sitä paistamiseen, grillaamiseen, hauduttamiseen - jokaisessa muodossa ruoka maustetaan juuri kuten haluat.
Valitsemalla meidän Kylkiluumarinadin, valitset korkealaatuiset ainesosat, jotka on sekoitettu täydellisissä suhteissa, sekä terveellisemmän ruokalistan. Sekoitus sisältää täydellisesti valitun suolan annoksen, ilman lisättyä natriumglutamaattia, sokeria ja nitriittiä.
Valmista aromaattinen ja erittäin houkutteleva liharuoka - perheelle ja ystäville. Pakkauksen sisältö (35 g sekoitusta) riittää noin 1 kg herkullisten kylkiluiden valmistamiseen.
Nettopaino: 35 g - annos 1 kg:lle
Resepti 1 kg paistettuihin kylkiluihin
Ainesosat:
Valmistus: Huuhtele kylkiluut huolellisesti, jotta poistat pienet luunpalaset. Hiero liha 2 ruokalusikallisella öljyä ja Kylkiluumarinadilla. Jätä noin 12 tunniksi jääkaappiin, peitettynä. Noin 30 minuuttia ennen paistamista ota kylkiluut jääkaapista. Valmista vihannekset - kuori ja leikkaa ne, porkkana, persiljanjuuri ja valkosipuli viipaleiksi, sipuli suikaleiksi.
Aseta liha ja vihannekset paistovuokaan tai roomalaiseen pataan, kaada päälle kaksi ruokalusikallista öljyä ja kaksi lasillista vettä. Peitä kokonaisuus ja laita haaleaan uuniin (esilämmitetty noin 50°C:seen). Suosittelemme paistamista 180°C:ssa 1,5 tuntia (ylä- ja alalämmöllä, kiertoilmalla). Sitten alenna lämpötila 150°C:seen ja paista vielä noin 20 minuuttia ilman kantta. Tarkka paistoaika riippuu lihan paksuudesta. Paistamisen aikana varmista, ettei vesi haihdu kokonaan. Jos haluat lisätä perunoita, on parasta blanshata ne kuumassa vedessä 10 minuuttia ja laittaa ne kylkiluiden kanssa astiaan 1 tunnin paistamisen jälkeen.
Marinadin ainesosat: suola, mausteet (valkosipulijauhe, savustettu makea paprika, mustapippuri 5,7%, tulinen chilipaprika), yrtit (oregano, meirami 2,9%), paakkuuntumisenestoaine (E 536).
Huomio!
Säilytä kuivassa paikassa, älä altista suoralle UV-säteilylle.
Tuote voi sisältää pieniä määriä sinappia, selleriä, soijaa, seesamia, gluteenia, pähkinöitä.
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero pakkauksessa.