Etsitkö tapaa valmistaa herkullisia hilloja tai marmeladeja, myös vähemmällä sokerilla?
Meillä on sinulle täydellinen ratkaisu - Pektiinimme hilloihin! Se on tehokas, luonnollinen aine hillojen, marmeladien ja hyytelöiden sakeuttamiseen ja hyydyttämiseen.
Tämä pektiini on luonnollista alkuperää oleva yhdiste (termi "amidattu" viittaa sen valmistusteknologiaan). Tämä pektiini saadaan sitrushedelmistä, kuten appelsiineista, sitruunoista tai limeistä.
Pektiinimme avulla huolehdit helpommin omasta ja perheesi terveydestä!
Valitse Pektiini ja nauti eduista:
Kokeile, kuinka helposti voit valmistaa hedelmäsäilykkeitä täydellisellä koostumuksella – ja halutessasi myös vähennetyllä sokerimäärällä!
Nettopaino: 20 g
Resepti vähäsokeriselle hillolle, 2 kg hedelmistä:
Pese hedelmät, laita ne sitten kattilaan ja kiehauta hitaasti. Sekoita 0,4 kg sokeria* yhden Pektiini-pakkauksen sisällön kanssa ja kaada tämä seos kuumien hedelmien joukkoon. Jatkuvasti sekoittaen kiehauta. Voit kerätä syntyneen vaahdon tai vähentää sitä lisäämällä puoli teelusikallista kasviöljyä. Kaada kuuma hillo puhtaisiin, kuumalla vedellä huuhdeltuihin purkkeihin, aseta ylösalaisin tai pastöroi 25 minuuttia.
* Jos pidät makeammista hilloista, lisää enemmän sokeria. Hillon voi tehdä myös ilman sokeria, makeuttaa ksylitolilla tai erytritolilla.
Lopullinen hyydytyksen tulos näkyy vasta noin 24 tunnin kuluttua, joten tarkistaaksesi hillon koostumuksen keittämisen aikana, voit tehdä "kylmä lautanen" -testin, eli kaada noin 1 teelusikallinen hilloa voimakkaasti jäähdytetylle lautaselle (joka on aiemmin laitettu pakastimeen muutamaksi minuutiksi) ja anna jäähtyä tai laita jääkaappiin 2 minuutiksi.
Hyvää ruokahalua!