Lasitettu roomalainen pata 4,5 L (meanderit)

Symboli: 770615
EAN: 5904816005196

15,69 EUR

Lisää ostoskoriin

15,69 EUR/kpl.

Symboli: 770615
EAN: 5904816005196


KUVAUS

Tämä astia on emaloidun sisäosan ja lasittamattoman kannen ansiosta ainutlaatuinen. Se yhdistää täydellisesti roomalaisten saviastioiden ja tyypillisten pinnoitettujen astioiden edut. Tässä kattilassa voit valmistaa herkullisia lihoja, vihanneksia, leivonnaisia, leipiä ja monia muita ruokia. Se sopi... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Tämä astia on emaloidun sisäosan ja lasittamattoman kannen ansiosta ainutlaatuinen. Se yhdistää täydellisesti roomalaisten saviastioiden ja tyypillisten pinnoitettujen astioiden edut. Tässä kattilassa voit valmistaa herkullisia lihoja, vihanneksia, leivonnaisia, leipiä ja monia muita ruokia. Se sopii erinomaisesti myös leivän säilytykseen.

 

  • Ainutlaatuiset ominaisuudet - kattila, jossa on emaloitu sisäosa ja lasittamaton kansi, on setti, joka tarjoaa runsaasti kulinaarisia elämyksiä. Hyödynnä sen koko potentiaali - voit keittää ja paistaa siinä, valmistaa monikomponenttisia aterioita, leipoa leipiä ja leivonnaisia.
  • Terveelliset ja herkulliset ruoat - tämän astian käyttö mahdollistaa mehukkaiden ja aromaattisten ruokien valmistamisen, joilla on poikkeukselliset makuominaisuudet. Voit valmistaa siinä perinteisiä, dieettisiä, myös kasvis- ja vegaaniruokia, säilyttäen niiden ravintoarvot.
  • Mahdollisuus valmistaa suuria annoksia - astian suuri tilavuus ja syvyys sekä pidennetty muoto mahdollistavat suurten perheannosten tai pidempään säilyvien ruokien, kuten kalojen tai siipikarjan, valmistamisen ilman niiden paloittelua.
  • Luonnonmateriaalin yhdistäminen käyttömukavuuteen - erityisesti poltettu savi, lasittamaton kansi ja emaloitu sisäosa tarjoavat mahdollisuuden nauttia roomalaisten kattiloiden ruoanvalmistuksen eduista, samalla kun ne ovat helppokäyttöisiä ja helppoja puhdistaa.
  • Houkutteleva muoto - astian klassinen muoto tekee siitä erinomaisen näköisen sekä perinteisessä että modernissa keittiössä, ja koristeellinen ornamentti lisää sen houkuttelevuutta.

 

Roomalainen kattila, jossa on emaloitu sisäosa ja lasittamaton kansi, yhdistää tyypillisen savikattilan ja pinnoitettujen - emaloitujen tai muulla tavalla lasitettujen - astioiden edut. Tässä astiassa voit valmistaa herkullisia lihoja, vihanneksia, leivonnaisia, leipiä ja monia muita ruokia. Se sopii erinomaisesti myös leivän säilytykseen.

Käytä paistamiseen rasvaa tai öljyä. Joitakin ruokia voit myös valmistaa ilman rasvaa, käyttämällä vain hieman vettä saavuttaaksesi sopivan kosteuden suljetun astian sisällä.

 

Suosittelemme, että savikansi liotetaan ennen käyttöä, jolloin paistamisen aikana haihtuva vesi tekee ruoista mehukkaampia. Itse kattilaa - emalin vuoksi - ei tarvitse liottaa. Keraaminen emali estää ruokien hajujen imeytymisen kattilan seiniin, joten se sopii erinomaisesti voimakkaamman aromin omaaville ruoille (aromit imeytyvät luonnollisesti vain lasittamattomaan kanteen). Kattilan pohja on sopivasti uurrettu, mikä estää liiallista tarttumista. Lasituksen ansiosta kattilan pesu ja puhdistus on erittäin helppoa. Kattila näyttää upealta, ja sen houkuttelevuutta lisää antiikkinen, geometrinen ornamentti, joka koristaa kantta. Astian suuri tilavuus ja syvyys sekä pidennetty muoto mahdollistavat suurten perheannosten tai pidempään säilyvien ruokien, kuten kalojen tai siipikarjan, valmistamisen ilman niiden paloittelua.

 

Huomio! Astiaa ei saa altistaa äkillisille lämpötilan muutoksille, esimerkiksi kaatamalla kylmiä nesteitä kuumaan kattilaan. Roomalainen kattila soveltuu käytettäväksi uunissa, enintään 250°C lämpötilassa. Muista, että koko astian pinta kuumenee voimakkaasti, joten on välttämätöntä käyttää suojakäsineitä. Kun otat kattilan uunista, aseta se puualustalle tai keittiöpyyhkeelle.

 

Pesu ja säilytys: suosittelemme emaloidun kattilan sisäosan puhdistamista käsin, käyttäen astianpesuainetta. Älä käytä astianpesuainetta saviosien pesuun, käytä vain kuumaa vettä, ja suurten tahrojen tapauksessa käytä ruokasuolaa ja sientä tai jäykkää harjaa. Säilytä astia kansi ylösalaisin käännettynä, mieluiten paperipyyhkeellä peitettynä siten, että ilma pääsee kiertämään kattilan sisällä. 

Pituus
25 cm

Leveys
34.2 cm

Korkeus
15.5 cm

Taikina
3.025 kg

Lasitettu roomalainen pata 4,5 L (meanderit)

Lasitettu roomalainen pata 4,5 L (meanderit) ['roomalainen pata', ' rasvaton paistaminen', ' höyrykypsennys', ' terveellinen ruoanlaitto', ' lihalle', ' lihan paistamiseen', ' leivälle', ' kalalle', ' kasvissyöjille', ' yhden padan ateriat', ' lasten ateriat', ' dieettiruoat', ' leivän leivontaan', ' emaloitu roomalainen pata', ' päällystetty roomalainen pata', ' lasitettu roomalainen pata', ' savipata', ' roomalainen astia', ' roomalainen muoto', ' savipata', ' roomalainen pata kannella', ' astia kannella', ' lahjaidea']
suosikit

15,69 EUR

15,69 EUR/kpl.

Lisää ostoskoriin