Valkoiselle makkaralle - Mauste- ja yrttisekoitus on huolellisesti valittu yhdistelmä, joka antaa perinteisen meiramin maun ja aromin valkoiselle makkaralle.
Haaveiletko aromaattisesta, herkullisesta ja ainutlaatuisen makuisesta kotitekoisesta makkarasta? Siihen on ratkaisu! Yrtti- ja mausteseoksemme avulla valmistat helposti herkullisia, aromaattisia ja suussa sulavia makkaroita! Valkoiselle makkaralle on erityisesti valikoitu yrtti- ja mausteseos ilman suolaa ja sokeria. Yksi 20 g pakkaus riittää jopa 4 kg makkaran valmistukseen! Seoksemme perinteinen aromi johtuu meiramista, joka täydentää lihan luonnollista makua, antaen sille rikkautta ja syvyyttä. Ihastuta läheisesi kotitekoisen valkoisen makkaran klassisella maulla!
Käyttöohje:
Ainesosat 4 kg valkoista makkaraa varten:
Resepti:
Leikkaa liha paloiksi, erota rasvaiset osat laihoista. Jauha rasvaiset palat 2-4 mm rei'illä varustetun siivilän läpi ja laihat 8-12 mm rei'illä varustetun siivilän läpi. Jauha naudanliha erikseen hienoimmalla siivilällä ja sekoita 100 ml kylmää vettä, jotta muodostuu valkoinen liisteri, joka sitoo koko lihamassan. Yhdistä jauhetut lihat, lisää suola ja yrtti- ja mausteseos, sekoita liha lopun kylmän veden kanssa. Kaikkien ainesosien on yhdistyttävä täydellisesti, massan tulee olla yhtenäinen ja tahmea. Käytä täytintä täyttääksesi suoliston lihamassalla. Keitä näin valmistettu raaka makkara 75-80°C vedessä 20-25 minuuttia.
Ainesosat: meirami 57%, mausteet 43% (mustapippuri 28%, muskottipähkinä, valkosipuli). Tuote voi sisältää seesaminsiemeniä, selleriä, sinappia, gluteenia, rikkidioksidia, maapähkinöitä ja soijaa.
Kokeile myös meidän lihatuotekalkulaattoria.
Nettopaino: 20 g
Huomio!
Ei lisättyä suolaa tai sokeria.
Säilytä kuivassa, älä altista suoralle UV-säteilylle.
Tehtaalla käytetään allergeenituotteita: sinappia, selleriä, soijaa, seesamia, gluteenia, pähkinöitä.
Pakkauksen mitat: