Mattapintainen pellavainen lihanaru (240°C) 190 m

Symboli: 310213
EAN: 5908277703295

7,47 EUR

Lisää ostoskoriin

0,04 EUR/m

Symboli: 310213
EAN: 5908277703295


KUVAUS

Naru kotitekoisten lihojen ja makkaroiden valmistukseen - jokaisen kotimakkarantekijän välttämätön apuväline, joka helpottaa lihatuotteiden sitomista.Lämpötilankestävyys jopa 240°C - naru mahdollistaa käsittelyn, kuten savustuksen, keittämisen ja paistamisen, ilman että valmistettavan lihan aromi ja... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Naru kotitekoisten lihojen ja makkaroiden valmistukseen - jokaisen kotimakkarantekijän välttämätön apuväline, joka helpottaa lihatuotteiden sitomista.
  • Lämpötilankestävyys jopa 240°C - naru mahdollistaa käsittelyn, kuten savustuksen, keittämisen ja paistamisen, ilman että valmistettavan lihan aromi ja maku muuttuvat.
  • Kestävyys murtumista vastaan - naru mahdollistaa lihan ripustamisen koukkuun ilman pelkoa.
  • Muut käyttötarkoitukset - narua voidaan käyttää myös puutarhassa tai lahjojen pakkaamisessa.
  • Kätevä, suuri kela - helpottaa säilytystä ilman sotkeutumisen riskiä.


Pellavainen, matta lihanarua käsin sitomiseen, tarkoitettu savustukseen, keittämiseen tai rullien paistamiseen. Luonnonmateriaalit mahdollistavat lihan lämpökäsittelyn (jopa 240°C) ilman sen aromin ja maun muuttumista. Naru on erittäin kestävä, joten liha voidaan ripustaa koukkuun ilman pelkoa sen putoamisesta.

Tuotteella on PZH-sertifikaatti, joka sallii sen käytön elintarvikekontaktissa.


Huomio!

Lämpötilankestävyys jopa 240°C.


Mitat:

Ø 1,5 mm

pituus 190 m

Pituus
7.8 cm

Leveys
7.8 cm

Korkeus
9.6 cm

Taikina
0.264 kg

Materiaali
pellava

Mattapintainen pellavainen lihanaru (240°C) 190 m

Mattapintainen pellavainen lihanaru (240°C) 190 m ['lihanarut', ' makkaroille', ' lihan sitomiseen', ' lihanaru', ' makkaranaru']
suosikit

7,47 EUR

0,04 EUR/m

Lisää ostoskoriin