Tuote vain saksaksi ja englanniksi.
Haaveiletko herkullisten kotitekoisten makkaroiden valmistamisesta? Suosikkiohuiden keitettyjen, savustettujen, grillattujen, kuivattujen tai kypsytettyjen makkaroiden valmistaminen ei ole enää sinulle ongelma! Luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä, joten valitsemalla ne voit valmistaa suosikkimakkarasi ilman huolta tarpeettomista säilöntäaineista tai kemiallisista lisäaineista.
Suolikalvot on pakattu ilmatiiviisti yhden säilöntäaineen, suolan, läsnä ollessa!
Luonnolliset sian suolikalvot sopivat erinomaisesti kaikenlaisten ohuiden makkaroiden ja sisäelinten, kuten: katajanmarjamakkara, tavallinen, valkoinen, "Śląska"-makkara, Suomen "Grilli", Saksan "Bratwurst", Ranskan "Boudin blanc" ja "Saucisse Montbeliard" jne. valmistukseen.
Pakkaus sisältää 15 m suolikalvoja (pätkissä). Keskimäärin 1 kg lihamassaa varten tarvitaan noin 1,6 m suolikalvoa (riippuen kalibroinnista ja valmistettavan makkaran tyypistä, kuten lihapalojen paksuudesta, massan koostumuksesta). Suolikalvojen pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa. Luotettavin tulos saadaan ilman suolikalvojen venyttämistä ja mittaamista mittanauhaa vasten.
Käyttöohje:
Suolikalvot tulee liottaa noin 3 tuntia 30°C lämpöisessä vedessä ennen käyttöä ja huuhdella sitten niiden sisäpuoli haalealla vedellä.
Säilytysohje:
Ennen avaamista - voidaan säilyttää huoneenlämmössä, kuivassa ja auringonvalolta suojatussa paikassa. Suositeltavin säilytystapa on jääkaapissa, mikä pidentää niiden säilyvyyttä.
Avaamisen jälkeen - suositeltu säilytyslämpötila 4 - 14°C. Tuote on parasta säilyttää avattuna, suolattuna jääkaapissa. Käyttämättömän suolikalvon voi myös pakastaa ja käyttää seuraavissa valmistuksissa. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen!
Ainesosat: sian suolikalvot, säilöntäaine: suola
Huomio!
Talvi- ja kesäkaudella äärilämpötilojen aikana tuote on saatavilla vain noutopalvelun kautta.