Luonnollinen sian suolisto 28/30, 15m

Symboli: 310609
EAN: 5904816017205

8,07 EUR

Lisää ostoskoriin

0,54 EUR/m

Symboli: 310609
EAN: 5904816017205


KUVAUS

Tuote vain saksaksi ja englanniksi.Ihanteellinen kotitekoisille makkaroille -luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä ja ne ovat perusainesosa kotitekoisten makkaroiden valmistuksessa.Korkea laatu ja turvallisuus -luonnolliset sian suolikalvot ovat korkealaatuisia, mikä mahdollistaa makkaroiden ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Tuote vain saksaksi ja englanniksi.


  • Ihanteellinen kotitekoisille makkaroille - luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä ja ne ovat perusainesosa kotitekoisten makkaroiden valmistuksessa.
  • Korkea laatu ja turvallisuus - luonnolliset sian suolikalvot ovat korkealaatuisia, mikä mahdollistaa makkaroiden valmistamisen itse ja epäterveellisten lisäaineiden ja säilöntäaineiden välttämisen!
  • Helppokäyttöisyys - ennen käyttöä suolikalvot tulee liottaa noin 3 tuntia 30°C lämpöisessä vedessä ja huuhdella sitten niiden sisäpuoli haalealla vedellä. Tämän jälkeen tuote on valmis täytettäväksi.
  • Monikäyttöisyys - suolikalvot soveltuvat kaikenlaisiin makkaroihin ja erilaisiin käsittelytapoihin; ohuille keitetyille, savustetuille, grillatuille, kuivatuille ja kypsytetyille makkaroille. 
  • Jopa 15 metriä pakkauksessa - ostamalla tuotteemme saat jopa 15 m luonnollisia sian suolikalvoja (pätkissä), mikä riittää noin 7-9 kg lihamassaa varten!

 

Haaveiletko herkullisten kotitekoisten makkaroiden valmistamisesta? Suosikkiohuiden keitettyjen, savustettujen, grillattujen, kuivattujen tai kypsytettyjen makkaroiden valmistaminen ei ole enää sinulle ongelma! Luonnolliset sian suolikalvot ovat syötäviä, joten valitsemalla ne voit valmistaa suosikkimakkarasi ilman huolta tarpeettomista säilöntäaineista tai kemiallisista lisäaineista. 

Suolikalvot on pakattu ilmatiiviisti yhden säilöntäaineen, suolan, läsnä ollessa!

Luonnolliset sian suolikalvot sopivat erinomaisesti kaikenlaisten ohuiden makkaroiden ja sisäelinten, kuten: katajanmarjamakkara, tavallinen, valkoinen, "Śląska"-makkara, Suomen "Grilli", Saksan "Bratwurst", Ranskan "Boudin blanc" ja "Saucisse Montbeliard" jne. valmistukseen.

 

Pakkaus sisältää 15 m suolikalvoja (pätkissä). Keskimäärin 1 kg lihamassaa varten tarvitaan noin 1,6 m suolikalvoa (riippuen kalibroinnista ja valmistettavan makkaran tyypistä, kuten lihapalojen paksuudesta, massan koostumuksesta). Suolikalvojen pituus tulee mitata niiden liottamisen jälkeen vedessä. Tämä on ainoa objektiivinen mittaustapa. Luotettavin tulos saadaan ilman suolikalvojen venyttämistä ja mittaamista mittanauhaa vasten.

 

Käyttöohje:

Suolikalvot tulee liottaa noin 3 tuntia 30°C lämpöisessä vedessä ennen käyttöä ja huuhdella sitten niiden sisäpuoli haalealla vedellä.

 

Säilytysohje:

Ennen avaamista - voidaan säilyttää huoneenlämmössä, kuivassa ja auringonvalolta suojatussa paikassa. Suositeltavin säilytystapa on jääkaapissa, mikä pidentää niiden säilyvyyttä.

Avaamisen jälkeen - suositeltu säilytyslämpötila 4 - 14°C. Tuote on parasta säilyttää avattuna, suolattuna jääkaapissa. Käyttämättömän suolikalvon voi myös pakastaa ja käyttää seuraavissa valmistuksissa. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen!

 

Ainesosat: sian suolikalvot, säilöntäaine: suola

 

Huomio!

Talvi- ja kesäkaudella äärilämpötilojen aikana tuote on saatavilla vain noutopalvelun kautta.

Taikina
0.15 kg

Laji
sian (28mm)

Luonnollinen sian suolisto 28/30, 15m

Luonnollinen sian suolisto 28/30, 15m ['kotitekoiseen makkaraan', ' suolisto valkoiselle makkaralle', ' tee se itse', ' kotitekoinen makkara', ' savustetulle makkaralle', ' keitetylle makkaralle', ' sian suolisto', ' suolisto suurelle määrälle täytettä', ' suolisto lihatuotteille', ' lihatuotteiden suolisto']
suosikit

8,07 EUR

0,54 EUR/m

Lisää ostoskoriin