Nyt parhaat ovat vielä parempia! Esittelemme Turbo X-Pure 21,3% hiivan, joka mahdollistaa jopa 21,3% alkoholin saavuttamisen käymisessä – uudessa, parannetussa muodossa. Nämä aktiiviset, kuivatut hiivat ravinteineen takaavat miellyttävän tuoksun, paremman ja nopeamman käymisen! Tislausmaailmassa on nyt kilpailija, josta on aina haaveiltu – vahvat ja erittäin tehokkaat hiivat sokeriliuoksille.
Uuden Turbo X-Pure 21,3% hiivan, 50 L, kaavan edut :
Huomio! Parhaiden tulosten saavuttamiseksi noudata pakkauksen ohjeita.
Suositeltu käymislämpötila on 20-25⁰C – optimaalinen hiivan toiminnalle, joka takaa asianmukaisen käymisen määrätyssä ajassa.
Tässä on Turbo X-Pure 21,3% 50 L:lle – yksi arvostetun Turbo X-Pure hiivaperheen tähdistä. Se on täydellisesti sovitettu määrä ravinteita ja tislaushiivoja, joiden avulla voit valmistaa 50 L liuosta erinomaisilla maku- ja aromiparametreilla. Puhdas voima ja erinomainen lopputuotteen laatu. Turbo X-Pure:n avulla käymisprosessi etenee nopeasti, tehokkaasti ja ilman epämiellyttävää hajua. Suuren alkoholinkestävyyden ansiosta käytetty hiiva- ja ravinneseos käy jopa 21,3% asti (optimaalisissa olosuhteissa noin 14 päivän jälkeen).
Turbo X-Pure hiivat ovat ensimmäiset markkinoilla, jotka käyvät 21,3% alkoholiin asti.
Nyt Turbo X-Pure esittäytyy vielä tehokkaammassa "versiossa 2.0", parannettuna sekoituksena kahdesta korkeasti alkoholisoivasta, aktiivisesta tislaushiivakannasta ja asianmukaisesti valitusta ravinteesta, joka tukee niiden kehitystä.
Fermentaation sivutuotteiden määrän vähentäminen minimiin on mahdollistanut vielä puhtaamman käymisen ja vaikuttanut myönteisesti tähän prosessiin liittyvään aromiin. Sinun ei enää tarvitse pelätä, että liuos levittää epämiellyttävää hajua. Uusi kaava tarjoaa myös paremman toiminnan dynamiikan ja tehokkuuden, ja samalla suuremman koko prosessin turvallisuuden – se vähentää käymisen pysähtymisen todennäköisyyttä ja helpottaa haluttujen tulosten nopeaa saavuttamista sokeriliuoksissa.
Yksi 250 g Turbo X-Pure hiivapussi riittää 50 L liuokseen. Jotta hiivat voisivat osoittaa täyden potentiaalinsa, on tärkeää toimia tarkasti pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Käyttöohje – resepti 50 L liuokselle:
Valitse käymisvaihtoehto (katso taulukko). Kaada fermentointisäiliöön I annos sokeria ja liuota se sopivaan määrään haaleaa vettä, jonka lämpötila on noin 25-30⁰C. Lisää sitten koko pussin sisältö ja sekoita huolellisesti. Anna näin valmistetun liuoksen käydä taulukossa määritetyn ajan (valitun vaihtoehdon mukaisesti), lämpötilassa 20-25⁰C.
Vaihtoehdoille (III ja IV), joissa sokerimäärä on yli 14 kg, lisää toinen sokeriannos varovasti *24 ja *48 tunnin kuluttua, kun sokeripitoisuus on noin 12-14⁰Blg.
Vinkki: on parasta lisätä noin 100 g sokeria ja odottaa, että vaahto laskee, sitten lisätä loput sokerista. Tämä estää liuoksen ylivuodon.
Huomio: Liuos vaahtoaa!
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme liuoksen kirkastamista käymisen jälkeen Klar Turbo Spirit -aineella.
Vaihtoehto |
|
I |
II |
III |
IV |
---|---|---|---|---|---|
Alkoholi [%] |
|
15 |
17 |
19 |
21,3 |
Sokeri [kg] |
Annos (I) |
12 |
14 |
14* |
14* |
Annos (II) |
- |
- |
2 |
4 |
|
Vesi [L] |
|
43 |
42 |
40 |
39 |
Päivät |
|
2 |
3-5 |
5-7 |
7-14 |
Huomio:
Käytä pakkaus kokonaisuudessaan yhteen liuokseen.
Makea maku käymisen jälkeen liittyy hiivojen tuottamaan glyseroliin.
Ainesosat:
hiiva, kaliumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, B1-vitamiini.