Luonnollinen nestemäinen juoksute juustolle 50 ml

Symboli: 411207
EAN: 5904816000337

4,88 EUR

Lisää ostoskoriin

97,60 EUR/l

Symboli: 411207
EAN: 5904816000337


KUVAUS

Luonnollinen tuote - vasikan juoksute.Vakaa, kiinteä juustomassa -maidon hyytyminen (koagulaatio) tarkoittaa sen muuttumista nestemäisestä tilasta kahdeksi fraktioksi, eli juustomassaksi ja heraksi, kaseiinin saostumisen seurauksena.Korkea tuottavuus- pakkaus riittää noin 105 litraan maitoa riippuen... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Luonnollinen tuote - vasikan juoksute.
  • Vakaa, kiinteä juustomassa - maidon hyytyminen (koagulaatio) tarkoittaa sen muuttumista nestemäisestä tilasta kahdeksi fraktioksi, eli juustomassaksi ja heraksi, kaseiinin saostumisen seurauksena.
  • Korkea tuottavuus - pakkaus riittää noin 105 litraan maitoa riippuen valmistettavan juuston tyypistä.
  • Aktiivisuus: 1:10 000 U (yksi annos juoksutetta koaguloi 10 000 annosta maitoa).
  • Monipuolisuus - sopii erilaisten tuoreiden ja kypsyvien juustojen valmistukseen lehmän-, vuohen- ja lampaanmaidosta.
  • Helppo annostelu - nestemäinen muoto helpottaa annostelua ilman punnitsemista.


Rakastatko kotijuuston valmistusta? Haluatko tehdä ensimmäisen juustosi? Tämä juoksute takaa sinulle korkean tuottavuuden ja helppokäyttöisyyden! Luonnollinen nestemäinen juoksute, joka on saatu kymosiinista ja pepsiinistä vasikan juoksutusmahoista, on tae terveellisestä koostumuksesta, miedosta mausta ja kotijuustojen hurmaavasta aromista! Kun teet sen kotona kerran, et enää koskaan tartu kaupan hyllyillä oleviin! Tämän tuotteen avulla valmistat kotonasi sekä tuoreita että kypsyviä juustoja tuoreesta lehmänmaidosta (myös matalapastöroidusta, enintään 74°C), vuohen- ja lampaanmaidosta. Juoksutteen helppokäyttöisyys, joka annostellaan erittäin helposti ilman punnitsemista, tekee kotijuuston valmistuksesta päivittäin helppoa! Juoksute myydään 50 ml:n pullossa, joka riittää noin 105 litraan maitoa riippuen valmistettavan juuston tyypistä. Sen aktiivisuus 1:10 000 U mahdollistaa vain noin 10 tipan käytön 1 litraan maitoa!


Huomio!

Maidon optimaalinen pH juoksutteen oikealle toiminnalle on välillä 6 - 7. Ennen juoksutteen käyttöä on lisättävä kalsiumkloridia! Säilytä tuote tiiviisti suljettuna lämpötilassa 4-8°C.

Säilyvyysaika huomioi mahdollisuuden kuljettaa tuotetta alle 30°C lämpötilassa 7 päivän ajan.


Käyttöohje:

  1. Lisää kalsiumkloridia ennen juoksutteen käyttöä! 
  2. Laske ja mittaa juoksutteen annos suhteessa käytettyyn maidon määrään. Ennen juoksutteen lisäämistä maitoon, jonka lämpötila on 35-38°C, se on laimennettava 50 ml:aan vettä. (Suositeltu annostelu: noin 10 tippaa 1 litraan maitoa).
  3. Lisää juoksute lämmitettyyn maitoon, jonka lämpötila on 35-38°C, oikealla hetkellä käytetyn reseptin mukaisesti (yksityiskohtaiset tiedot löydät juustoresepteistämme).
  4. Sekoita varovasti ja jätä peitettynä juustomassan muodostumiseen noin 1-1,5 tunniksi.


Lisää kalsiumkloridia (CaCl2) ennen juoksutteen annostelua noin 1-10 g/10 litraan maitoa, riippuen valmistettavan juuston tyypistä. Kalsiumkloridi rikastaa maitoa, lisää juuston saantoa ja helpottaa juoksutteen toimintaa.

Aktiivisuus: 1:10 000 U

Tuotteen tuottavuus: noin 105 litraa maitoa.

Ainesosat: luonnollinen vasikan juoksute, säilöntäaine (suola, natriumbentsoaatti).


Pakkauksen mitat:

  • ∅ 3,8 cm
  • korkeus 9,5 cm
  • nettotilavuus 50 ml
  • pullo varustettu tiputtimella
Taikina
55.0 g

Tyyppi
nestemäinen

Przeznaczenie
juustolle

Materiaali
vasikka

Luonnollinen nestemäinen juoksute juustolle 50 ml

Luonnollinen nestemäinen juoksute juustolle 50 ml ['juustolle', ' juustonvalmistus', ' nestemäinen juoksute', ' luonnollinen vasikanjuoksute', ' vasikanjuoksute', ' juuston valmistus', ' juustomassan muodostaminen', ' juoksutejuustot', ' juoksute nestemäisessä muodossa', ' black weekend']
suosikit

4,88 EUR

97,60 EUR/l

Lisää ostoskoriin