Rakastatko kotijuuston valmistusta? Haluatko tehdä ensimmäisen juustosi? Tämä juoksute takaa sinulle korkean tuottavuuden ja helppokäyttöisyyden! Luonnollinen nestemäinen juoksute, joka on saatu kymosiinista ja pepsiinistä vasikan juoksutusmahoista, on tae terveellisestä koostumuksesta, miedosta mausta ja kotijuustojen hurmaavasta aromista! Kun teet sen kotona kerran, et enää koskaan tartu kaupan hyllyillä oleviin! Tämän tuotteen avulla valmistat kotonasi sekä tuoreita että kypsyviä juustoja tuoreesta lehmänmaidosta (myös matalapastöroidusta, enintään 74°C), vuohen- ja lampaanmaidosta. Juoksutteen helppokäyttöisyys, joka annostellaan erittäin helposti ilman punnitsemista, tekee kotijuuston valmistuksesta päivittäin helppoa! Juoksute myydään 50 ml:n pullossa, joka riittää noin 105 litraan maitoa riippuen valmistettavan juuston tyypistä. Sen aktiivisuus 1:10 000 U mahdollistaa vain noin 10 tipan käytön 1 litraan maitoa!
Huomio!
Maidon optimaalinen pH juoksutteen oikealle toiminnalle on välillä 6 - 7. Ennen juoksutteen käyttöä on lisättävä kalsiumkloridia! Säilytä tuote tiiviisti suljettuna lämpötilassa 4-8°C.
Säilyvyysaika huomioi mahdollisuuden kuljettaa tuotetta alle 30°C lämpötilassa 7 päivän ajan.
Käyttöohje:
Lisää kalsiumkloridia (CaCl2) ennen juoksutteen annostelua noin 1-10 g/10 litraan maitoa, riippuen valmistettavan juuston tyypistä. Kalsiumkloridi rikastaa maitoa, lisää juuston saantoa ja helpottaa juoksutteen toimintaa.
Aktiivisuus: 1:10 000 U
Tuotteen tuottavuus: noin 105 litraa maitoa.
Ainesosat: luonnollinen vasikan juoksute, säilöntäaine (suola, natriumbentsoaatti).
Pakkauksen mitat: