Roomalainen vuoka 2 L

Symboli: 770607
EAN: 5908277703882

7,31 EUR

Lisää ostoskoriin

7,31 EUR/kpl.

Symboli: 770607
EAN: 5908277703882


KUVAUS

Käytännöllinen muoto ja monia käyttötarkoituksia - muotti on suosittua leipävuokaa muistuttava, sopiva pateiden, kakkujen, leipien ja laatikoiden paistamiseen. Savimuotissa paistetut ruoat ovat mehukkaita ja rapeita.​Optimaalinen tilavuus - kaksilitrainen roomalainen muotti on ihanteellinen, kun hal... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

  • Käytännöllinen muoto ja monia käyttötarkoituksia - muotti on suosittua leipävuokaa muistuttava, sopiva pateiden, kakkujen, leipien ja laatikoiden paistamiseen. Savimuotissa paistetut ruoat ovat mehukkaita ja rapeita.​
  • Optimaalinen tilavuus - kaksilitrainen roomalainen muotti on ihanteellinen, kun haluat leipoa perheellesi pienen ruoan. Muotilla on korkeus, joka sopii täydellisen pateen tai kakun paistamiseen.
  • Turvallisuus ja ekologia - muotti on valmistettu erityisesti poltetusta savesta. Se on luonnollinen ja ekologinen materiaali. Ruoanlaittoon ei tarvita rasvaa eikä pesuun pesuaineita. Muotin voi pestä kostealla sienellä.
  • Ihanteellinen vegaaneille ja kasvissyöjille - lihamattomat ja vegaaniset ruoat, kuten pateet tai siemenleivät, paistuvat tässä muotissa erittäin kätevästi, sillä se mahdollistaa ruoan muodon ja kosteuden helpon säilyttämisen.
  • Terveellisiä ruokia lapsille - tässä muotissa valmistat monia maukkaita ja monipuolisia ruokia, jotka ovat ihanteellisia lastesi terveydelle. He varmasti pitävät värikkäistä vihanneksista, kotitekoisista pateista, laatikoista tai sokerittomista kakuista.

Savinen roomalainen muotti on erinomainen vaihtoehto suositulle leipävuoalle. Muotti on valmistettu luonnonmateriaalista - savesta. Tämän ansiosta paistettaessa ruoat säilyttävät paljon enemmän ravintoarvojaan. Käytännöllinen muoto ja optimaalinen tilavuus mahdollistavat suosikkipateen tai leivän valmistamisen, joka on rapea päältä ja sopivan kostea sisältä.

Roomalainen muotti on valmistettu erityisesti poltetusta savesta. Sillä on huokoinen rakenne, johon liotettaessa (välttämätöntä ennen käyttöä) imeytyy vettä. Paistamisen aikana huokoset vapauttavat vettä höyryn muodossa, minkä ansiosta ruoka uunissa paistuu myös höyryssä. Tämän ansiosta roomalaisessa muotissa valmistettu ruoka on rapea ulkopuolelta ja sopivan kostea sisältä. Rasvaa ei tarvitse lisätä, joten ruoat säilyttävät luonnollisen arominsa, ovat helposti sulavia ja terveellisiä. Paistaminen vesihöyryssä mahdollistaa myös suuremman määrän vitamiinien ja hivenaineiden säilymisen. Roomalainen muotti sopii erityisesti pateille, laatikoille, lasagnelle, kakkuille ja pitkänomaisille leiville.

Roomalainen muotti helpottaa erinomaisesti vegaanisten ja kasvisruokien valmistamista. Linssi- tai kikhernepatee vaatii oikeat paisto-olosuhteet ollakseen kostea sisältä ja samalla säilyttääkseen oikean muodon. Muotti toimii myös erinomaisesti gluteenittoman leivän valmistuksessa.


Käyttöohjeet:

- Liota muottia vedessä 10-15 minuuttia ennen jokaista käyttöä, upottamalla se kokonaan. Aseta sitten kylmään uuniin. Riippuen reseptin vaatimuksista, lämmitämme muotin tyhjänä tai heti täytteen kanssa. Paistamisen jälkeen voit ottaa ruoan ulos, kun se on kuuma (esim. leipä) tai jättää jäähtymään, kunnes ainekset ovat hyvin sitoutuneet (esim. kun valmistat pateeta). Muotin käyttömenetelmän tulisi olla sovitettu reseptiin.

- Ennen leivän paistamista voitele muotti voilla tai kookosöljyllä ja ripottele korppujauhoilla tai jauhoilla, mikä helpottaa valmiin leivän irrottamista.

Muista:

- Muottia ei saa asettaa suoraan kaasuliedelle tai sähköliedelle.

- Roomalaista muottia ei saa altistaa äkillisille lämpötilan muutoksille.

- Älä kaada kylmiä nesteitä kuumaan astiaan.

- Suositeltu maksimilämpötila roomalaisessa muotissa paistamiseen on 200°C.

- Muotti on tarkoitettu käytettäväksi kaasu- ja sähköuuneissa.

Pesu ja puhdistus:

Käytön jälkeen muotti tulee liottaa useita kertoja lämpimässä vedessä, sitten pestä sienellä tai pehmeällä harjalla. Raskaampia tahroja voi pestä ruokasoodalla. Ajoittain muotti kannattaa keittää vedessä ja etikassa hajujen neutraloimiseksi. Muottia ei saa pestä astianpesukoneessa.

Pesun jälkeen muotin tulee kuivua kokonaan - suositellaan säilyttämään sitä ilmavassa paikassa.

Ulkomitat:

  •   pituus 29,7/22,8 cm
  •   leveys 14,6//7,3 cm
  •   korkeus 7,8 cm
  •   kokonaiskapasiteetti 2L

Sisämitat:

  •   pituus 26,8/22,7 cm
  •   leveys 12/6,3 cm
  •   korkeus 6,8 cm.
Pituus
29.7 cm

Leveys
14.6 cm

Korkeus
7.8 cm

Taikina
1.18 kg

Pojemność
2.0 L

Roomalainen vuoka 2 L

Roomalainen vuoka 2 L ['lihan paistamiseen', ' leivän paistamiseen', ' savipata', ' paistaminen ilman palamista', ' rasvaton keittäminen', ' terveellinen ruoanlaitto', ' lahjaksi', ' äitienpäiväksi', ' leivontaan']
suosikit

7,31 EUR

7,31 EUR/kpl.

Lisää ostoskoriin