Kestävä Browin-merkkinen lihakäärintäverkko. Se palvelee sinua lihan, kuten kinkun ja niskan, savustuksessa, keittämisessä, paistamisessa, kuivaamisessa ja kypsyttämisessä.
Vankka, ammattimainen Browin-lihakäärintäverkko on helppo poistaa kotitekoisesta tuotteesta. Sen ansiosta kotitekoiset tuotteesi saavat erityisen houkuttelevan ulkonäön. Korkealaatuiset materiaalit, joista verkko on valmistettu, vaikuttavat sen suureen joustavuuteen – siihen mahtuu tuotteita, joiden halkaisija on enintään 22 cm ja paino 1-2,5 kg. Lihakäärintäverkkoa voidaan turvallisesti käyttää lämpökäsittelyssä enintään 220°C lämpötilassa.
Aloita kulinaarinen seikkailusi Browin-lihakäärintäverkoilla...sillä kotitekoinen on parempaa!
Lihan asettamista verkkoon helpottaa erityisesti tähän tarkoitettu lihakäärintäverkon asetin.
Huomio: verkko saavuttaa valmistajan ilmoittaman koon venytettynä.