Kotitekoiset makkarat ovat maukkaampia, terveellisempiä ja edullisempia tuotteita kuin niiden kauppaversiot. Jos olet päättänyt valmistaa kotitekoista żywiecka-, krakowska- tai kinkkumakkaraa, tämä proteiinikuori on ihanteellinen valinta.
Korkealaatuinen eläinperäinen proteiinikuori, joka on saatu naudan nahasta. Ihanteellinen makkaroille, mahdollistaa kotitekoisten makkaroiden helpon ja nopean valmistuksen. Elintarvikekontaktiin hyväksytty kuori kestää lämpöä, mikä mahdollistaa keittämisen enintään 75°C:ssa, savustamisen 90°C:ssa ja kylmäsavustamisen enintään 40°C:ssa. Sen avulla voit helposti ja vaivattomasti valmistaa kotitekoisia keitettyjä ja savustettuja makkaroita, kuten żywiecka-, krakowska- ja kinkkumakkaraa. Kuori sopii myös pitkään kypsyvien makkaroiden valmistukseen. Pakkaus sisältää karamellinvärisen kuoren, jonka pituus on noin 4 m ja halkaisija 65 mm.
Huomio!
Ennen täyttämistä kuorta tulee liottaa 30 minuuttia 20 ±5°C:ssa 10-15% suolaliuoksessa (1/2 lasia 1 litraan vettä). Tiiviisti täytetty kuori tulee sitoa ja käsitellä makkaratyypille sopivalla tavalla.
Ennen makkaran syömistä kuori tulee poistaa. Se ei sovellu syötäväksi.
Proteiinikuori on eläinperäistä ja sillä on PZH-sertifikaatti.
Yksittäispakkaus sisältää 4 m ± 5%
Halkaisija: 65 mm
Valmistettu EU:ssa