TUOTE EI SAATAVILLA
Tuote vain DE-versiossa.
Yleiskäyttöiset, jalot hiivat kaikentyyppisille viineille. Suositellaan erityisesti kirsikka-, hapankirsikka-, vadelma-, renklod- ja unkarilaisluumu-, aronia-, karhunvatukka-, musta-, punainen- ja valkoinen herukka-, musta viinirypäle-, mustikka- ja seljanmarjaviineille.
Bordeaux, on erityisesti valikoitu viinihiivakanta Saccharomyces cerevisiae, joka on suspendoitu suojaavaan nesteeseen. Nämä hiivat varmistavat nopean ja vakaan käymisen erittäin laajalla lämpötila-alueella, hyvän sokerin käymisen, viinin kestävän värin ja houkuttelevan buketin. Niitä kannattaa käyttää viineihin, jotka vaativat pitkän kypsymisajan.
Tärkeät ominaisuudet:
Käyttöohje:
Nestehiivat tulee esikasvattaa, eli valmistaa hiivaviljelmä - niin sanottu hiivaemo. Kaada 150 ml mehua tai laita 200 g murskattuja hedelmiä, 300 ml vettä ja lisää 2 teelusikallista sokeria 1 L pulloon. Peitä pullo vanutulpalla ja pastöroi 30 minuuttia. Jäähdyttämisen jälkeen kaada pulloon aiemmin ravistetun hiivapussin sisältö. Jätä koko seos 1-2 vuorokaudeksi lämpötilaan 22-26°C, minkä jälkeen kaada käymisastiaan tai viinipulloon (5-25 L).
Huomio!
Pidä kaikki hiivaviljelmän valmistusvaiheet steriileinä - kiinnitä erityistä huomiota astian puhtauteen, jossa kasvatat hiivoja.
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinnetta: Kombi (401020) tai Kombi Vita (401030).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiaan, ei suoraan kulutukseen.
Ainesosat:
mallasuute, vesi, sitruunahappo, hiivat Saccharomyces cerevisiae, ammoniumvetyfosfaatti (V).
Pakkauksen mitat: