TUOTE EI SAATAVILLA
Tuote vain DE-versiossa.
Jalostetut viinihiivat nestemäisessä muodossa - punaviineille - jopa 14 % alk., 20 ml.
Aloitatko kotiviinin valmistuksen? Haluatko nauttia aromikkaasta ja täyteläisestä punaviinistä, jolla on kaunis väri? Pidätkö korkealaatuisten tuotteiden valitsemisesta? Tutustu viinihiivoihimme Burgund - erityisesti valikoituun jalostettuun viinihiivakantaan Saccharomyces cerevisiae, joka on suspendoitu suojaavaan nesteeseen. Suositellaan punaviineille - erityisesti kirsikoista, hapankirsikoista, vadelmista, renklod- ja unkarilaisista luumuista, aroniasta, karhunvatukoista, mustista ja punaisista herukoista, mustista rypäleistä, mustikoista, oratuomesta, mustasta seljasta. Nämä hiivat takaavat nopean ja vakaan käymisen laajalla lämpötila-alueella (20-30°C), hyvän sokerin käymisen, kestävän viinin värin ja houkuttelevan buketin. Käyttämällä kotiviinin valmistuksessa tarjolla olevia ravinteita varmistat hiivoille täyden potentiaalin, jonka ansiosta kotiviinisi ihastuttavat kaikkia läheisiäsi täyteläisellä maulla, aromilla ja värillä!
Tärkeät ominaisuudet:
Käyttöohje:
Nestemäiset hiivat tulee esikasvattaa, eli valmistaa hiivaviljelmä - niin sanottu hiivaemo. Kaada 150 ml mehua tai laita 200 g murskattuja hedelmiä, 300 ml vettä ja lisää 2 teelusikallista sokeria 1 L pulloon. Peitä pullo vanutulpalla ja pastöroi 30 min. Jäähdyttämisen jälkeen kaada pulloon aiemmin ravistetun hiivapussin sisältö. Jätä koko seos 1-2 vuorokaudeksi lämpötilaan 22-26°C, minkä jälkeen kaada se käymisastiaan tai viinipulloon (5-25 L).
Huomio!
Pidä kaikissa hiivaviljelmän valmistusvaiheissa steriilit olosuhteet - kiinnitä erityistä huomiota astian puhtauteen, jossa kasvatat hiivoja.
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinteita: Kombi (401020) tai Kombi Vita (401030).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiaan, ei suoraan nautittavaksi.
Ainesosat:
mallasuute, vesi, sitruunahappo, hiivat Saccharomyces cerevisiae, ammoniumvetyfosfaatti (V).
Pakkauksen mitat: