Yleiskäyttöinen viinihiiva, 20 ml DE/EN

Symboli: 400195
EAN: 5904816009507

1,95 EUR

TUOTE EI SAATAVILLA

1,95 EUR/kpl.

Symboli: 400195
EAN: 5904816009507


KUVAUS

Tuote vain DE-versiossa.Jalot, yleiskäyttöiset hiivat kaikentyyppisille viineille. Suositellaan erityisesti karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista viinirypäleistä, raparperista, luumuista, valkoherukoista valmiste... lisää >

TUOTE EI SAATAVILLA

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Tuote vain DE-versiossa.

Jalot, yleiskäyttöiset hiivat kaikentyyppisille viineille. Suositellaan erityisesti karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista viinirypäleistä, raparperista, luumuista, valkoherukoista valmistetuille viineille.

Yleiskäyttöinen on erityisesti valikoitu viinihiivakanta, joka on suspendoitu suojaavaan nesteeseen. Nämä hiivat varmistavat nopean ja vakaan käymisen erittäin laajalla lämpötila-alueella, hyvän sokerien käymisen, viinin kestävän värin ja houkuttelevan buketin. Niille on ominaista kestävyys korkeille sokeri- ja alkoholipitoisuuksille, minkä ansiosta niitä voidaan käyttää viinin uudelleenkäynnistämiseen - käymisen "käynnistämiseen" uudelleen, kun viini lakkaa "toimimasta" ennen tavoiteltujen ominaisuuksien saavuttamista.


Tärkeät ominaisuudet:

  • hiivat nesteessä
  • pakkaus 20 ml 5-25 L:lle
  • käymislämpötila: 12-32°C
  • alkoholi: enintään 15%
  • täysi potentiaali - käytettäessä ravinteita: Kombi ja Kombi Vita


Käyttöohje:

Nestehiivat on ensin monistettava, eli valmistettava hiivaviljelmä - niin sanottu hiivaemo. Kaada 150 ml mehua tai laita 200 g hienonnettuja hedelmiä, 300 ml vettä ja lisää 2 teelusikallista sokeria 1 litran pulloon. Peitä pullo vanutulpalla ja pastöroi 30 minuuttia. Jäähdyttämisen jälkeen kaada pulloon aiemmin ravistetun hiivapussin sisältö. Jätä koko seos 1-2 vuorokaudeksi lämpötilaan 22-26°C, minkä jälkeen kaada se käymisastiaan tai viinipulloon (5-25 L).


Huomio!

Pidä kaikissa hiivaviljelmän valmistusvaiheissa steriilit olosuhteet - kiinnitä erityistä huomiota astian puhtauteen, jossa monistat hiivat.

Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinteita: Kombi (401020) tai Kombi Vita (401030).

Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiaan, ei suoraan kulutukseen.


Ainesosat:

mallasuute, vesi, sitruunahappo, hiiva Saccharomyces cerevisiae, ammoniumvetyfosfaatti.


Pakkauksen mitat:

  • pituus 7,5 cm
  • leveys n. 1 cm
  • korkeus 10,6 cm
Tarkoitus
yleiskäyttöinen

Laji
nestemäinen

Kuinka monelle litralle
20.0 L

Yleiskäyttöinen viinihiiva, 20 ml DE/EN

Yleiskäyttöinen viinihiiva, 20 ml DE/EN ['yleiskäyttöinen hiiva', ' viinihiiva', ' viinihiiva', ' nestemäinen viinihiiva', ' nestemäinen hiiva', ' nestemäinen hiiva viinille', ' punaviinihiiva', ' valkoviinihiiva', ' roseeviinihiiva']
suosikit

1,95 EUR

TUOTE EI SAATAVILLA

 

 

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme sinulle, kun tuote on jälleen saatavilla.

Kiitos, sähköpostiosoitteesi on tallennettu.