Valmistaudu tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen, jonka tämä uuden sukupolven innovatiivinen sokerimittari tarjoaa. Se on valmistettu sertifioidusta materiaalista – se on kestävä, turvallinen - koska se ei ole särkyvä, tarkka ja lisäksi sillä on moderni ja elegantti ulkonäkö. Käytännöllisten ja selkeiden asteikon merkintöjen ansiosta voit helposti mitata sokeripitoisuuden nesteissä. Mittausalue: -5-35°Blg.
Miksi kannattaa hankkia korkealaatuinen sokerimittari?
Ensimmäinen markkinoilla oleva särkyvä sokerimittari. Korvaamaton työkalu jokaiselle kotikäymisen harrastajalle. Käytä ilman huolta. Se ei hajoa juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten, kun laitat kellukkeen (kuplan) mittalasiin, eikä myöskään kuljetuksen aikana – koska se on särkyvä, aivan kuten koeputki.
Valitse hyvin suunniteltu luotettavuus ja tee tarvittavat mittaukset turvallisesti. Laite on erittäin kestävä ja mekaanisille vaurioille vastustuskykyinen. Arvostat tarkkaa asteikkoa, joka mahdollistaa sokeripitoisuuden tarkan määrittämisen liuoksissa ja tarjoaa täyden hallinnan viinin, oluen, siiderin tai myöhempää tislausta varten tehtyjen seosten valmistusprosessissa.
Käyttö:
Käyttöohjeet on annettu tuotteen pakkauksessa.
Huomio: Jos haluat, että mittaus on varmasti luotettava ja tarkka, varmista, että lukema tehdään 20°C lämpötilassa (liuoksen lämpötila).
Huomio: Tuote on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille ja vain käyttötarkoituksen mukaisesti. Pidä poissa lasten ulottuvilta – tuote ei ole lelu.
Kuinka tarkistaa käymisen päättyminen?
Jos mittaus osoittaa 0, negatiivisen arvon tai viikossa tehdyt seuraavat mittaukset osoittavat samaa arvoa, se tarkoittaa käymisen päättymistä.
Kuinka laskea viiniin tarvittava sokerimäärä?
Saavuttaaksesi tietyn viinin vahvuuden, laske tarvittava sokerimäärä. 17 g sokeria 1 L seosta nostaa vahvuutta 1%. Esimerkiksi – saadaksesi 20 L viiniä, jonka vahvuus on 12%:
17 g × 20 L × 12% = 4080 g sokeria
Muista hedelmien sisältämät luonnolliset sokerit.
Samalla, kun tiedät sokeripitoisuuden vierteessä, voit helposti määrittää lopullisen alkoholipitoisuuden. Esimerkki seoksesta ennen käymistä, jonka alkuperäinen sokeripitoisuus on 25°Blg. Oletuksena, että kaikki sokeri käy:
25°Blg ÷ 1,938 = 12,9%
Tässä yhtälössä 1,938 on empiiristen käymisprosessin mittausten tuloksena saatu vakio, joka tarkoittaa tietystä määrästä käytettyä sokeria syntyvän alkoholin määrää.
Tuotteen mitat:
korkeus: 20,3 cm +/-5%
halkaisija: 1,7 cm
korkeus: 25 cm
sisähalkaisija: 2,2 cm
Valitse kestävyys ja tarkkuus - valitse käytännöllinen sokerimittari, joka palvelee sinua vuosia!