Virittäydy tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen, jonka tämä innovatiivinen uuden sukupolven sokerimittari tarjoaa. Se on valmistettu sertifioidusta muovista – kestävä, turvallinen – koska särkymätön, tarkka ja lisäksi modernin elegantti. Käytännöllisten ja selkeiden asteikkamerkintöjen ansiosta mittaat helposti nesteiden sokeripitoisuuden. Mittausalue: -5–35 °Blg.
Miksi kannattaa valita huippulaadukas sokerimittari?
Markkinoiden ensimmäinen särkymätön sokerimittari. Korvaamaton työkalu jokaiselle kotikäymisen harrastajalle. Käytä huoletta. Se ei rikkoudu juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten, kun lasket kellukkeen (pallukan) mittalasiin, eikä kuljetuksen aikana – sillä se on särkymätön, aivan kuten mittaputki.
Panosta hyvin suunniteltuun luotettavuuteen ja suorita tarvitsemasi mittaukset turvallisesti. Laite on erittäin kestävä ja mekaanisia vaurioita kestävä. Tulet arvostamaan tarkkaa asteikkoa, jonka avulla voit täsmällisesti määrittää liuosten sokeripitoisuuden ja hallita täysin viinin, oluen, siiderin sekä myöhempää tislausta varten tehtyjen erien valmistusprosessia.
Käyttötarkoitus:
Käyttöohje on ilmoitettu tuotteen pakkauksessa.
Huomio: Jos haluat, että mittaustulos on varmasti luotettava ja tarkka, tee lukema 20 °C:n lämpötilassa (liuoksen lämpötila).
Huomio: Tuote vain täysi-ikäisille ja ainoastaan käyttötarkoituksensa mukaisesti. Säilytä lasten ulottumattomissa – tuote ei ole lelu.
Miten varmistaa, että käyminen on päättynyt?
Jos mittaustulos on 0, negatiivinen tai viikon aikana tehdyt peräkkäiset mittaukset näyttävät saman arvon, käyminen on päättynyt.
Kuinka laskea viiniin tarvittava sokerimäärä?
Halutun viinin vahvuuden saavuttamiseksi laske tarvittava sokerin määrä. 17 g sokeria 1 L käymisnestettä kohden nostaa vahvuutta 1 %. Esimerkiksi – saadaksesi 20 L 12 %:n viiniä:
17 g × 20 L × 12 % = 4080 g sokeria
Muista hedelmien luontainen sokeri.
Samalla, kun tunnet käymisnesteen sokeripitoisuuden, voit helposti arvioida lopullisen alkoholipitoisuuden. Esimerkki ennen käymistä olevasta erästä, jonka alkuperäinen sokeripitoisuus on 25 °Blg. Oletuksella, että koko sokerimäärä käy alkoholiksi:
25 °Blg ÷ 1,938 = 12,9 %
Tässä kaavassa 1,938 on vakio, joka perustuu käymisprosessin empiirisiin mittauksiin ja kuvaa tietystä sokerimäärästä muodostuvan alkoholin määrää.
Tuotteen mitat:
korkeus: 20,3 cm +/-5 %
halkaisija: 1,7 cm
korkeus: 25 cm
sisähalkaisija: 2,2 cm
Panosta kestävyyteen ja tarkkuuteen – valitse käytännöllinen sokerimittari, joka palvelee sinua vuosia!