Pekonin marinadi - yrttien ja mausteiden sekoitus, 35 g

Symboli: 410030
EAN: 5904816005646

1,26 EUR

Lisää ostoskoriin

36,00 EUR/kg

Symboli: 410030
EAN: 5904816005646


KUVAUS

Huolellisesti valitut yrtit ja mausteet - täydellinen sekoitus, joka antaa pekoniruokillesi erinomaisen maun, aromin ja ulkonäön. Ainesosien laatu ja yksinkertainen käyttö ovat tämän marinadin merkittäviä etuja. Jokainen kotitekoisten lihojen ystävä arvostaa sitä, erityisesti herkullisesti maustettu... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Huolellisesti valitut yrtit ja mausteet - täydellinen sekoitus, joka antaa pekoniruokillesi erinomaisen maun, aromin ja ulkonäön. Ainesosien laatu ja yksinkertainen käyttö ovat tämän marinadin merkittäviä etuja. Jokainen kotitekoisten lihojen ystävä arvostaa sitä, erityisesti herkullisesti maustettua, houkuttelevaa pekonia.  Tuote ei sisällä natriumglutamaattia, nitriittiä eikä sokeria.


  • Herkullinen kotitekoinen pekoni - täydellisesti valittu yrttien ja mausteiden sekoitus, joka korostaa tämän lihaherkun makua ja aromia. 
  • Pekonille, joka valmistetaan eri tavoin - marinadi on omistettu paistetulle, kypsytetylle pekonille jne. Kaikissa muodoissa pekoni on erinomaisesti maustettu.
  • Ilman sokeria, natriumglutamaattia ja nitriittiä - suosikkisi pekoni on nyt paitsi erittäin maukasta, myös terveellisempää.
  • Tehokas tuote, valmis käytettäväksi - pakkauksen sisältö (35 g sekoitusta) riittää noin 1 kg pekonin valmistamiseen. 
  • Nopeasti ja helposti - marinadi nopeaan ja helppoon käyttöön. Esimerkiksi paistettavaksi tarkoitettu pekoni riittää hieroa öljyllä ja ripotella marinadilla, jotta yrtit ja mausteet voivat alkaa vaikuttaa.


Resepti 1 kg paistetulle pekonille: 

  • 1 kg pekonia (mieluiten lopullisina annoksina)
  • 3 porkkanaa
  • 3 persiljanjuurta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 lasillista vettä
  • 5 ruokalusikallista öljyä
  • 1 pakkaus pekonimarinadia
  • valinnaisesti pieniä perunoita paistettavaksi


Valmistus: Pese pekoni huolellisesti, hiero 2 ruokalusikallista öljyä ja pekonimarinadia. Jätä se noin 12 tunniksi jääkaappiin, peitettynä. Noin 30 minuuttia ennen paistamista ota pekoni jääkaapista ja valmistele vihannekset. Kuori ja leikkaa ne - porkkana, persiljanjuuri ja valkosipuli viipaleiksi, sipuli suikaleiksi. Aseta liha ja vihannekset paistovuokaan tai roomalaiseen pataan, kaada päälle kaksi ruokalusikallista öljyä ja kaksi lasillista vettä. Peitä ja laita lämpimään uuniin. Paista 180°C:ssa 1,5 tuntia (ylä- ja alalämpö, kiertoilma), sitten alenna lämpötila 150°C:een ja paista vielä noin 20 minuuttia ilman kantta. Paistamisen aikana varmista, ettei vesi haihdu kokonaan. Tarkka paistoaika riippuu lihan palojen paksuudesta. Jos haluat lisätä perunoita, on parasta blanshata ne kuumassa vedessä 10 minuuttia ja laittaa ne pekonin kanssa astiaan 1 tunnin paistamisen jälkeen.


Resepti 1 kg savustetulle pekonille: 

  • Ainesosat kuten paistetun pekonin reseptissä ja lisäksi 3 g kaliumnitraattia


Valmistus: Liuota kaliumnitraatti kylmään veteen (noin 40 ml) ja hiero liha tällä liuoksella. Jos sinulla on injektioruisku, injektoi pekoni useissa kohdissa ja hiero loput liuoksesta huolellisesti lihaan. Ripottele sitten pekonimarinadia koko lihaan. Parasta on laittaa näin valmistettu liha tyhjiöpussiin 2-3 päiväksi. Jos tämä ei ole mahdollista, jätä pekoni peitettyyn astiaan 4-6 päiväksi. Muista kääntää liha päivittäin. Tämän jälkeen ota pekoni pois ja anna sen kuivua huoneenlämmössä, ilmavassa paikassa. Kuivumisen nopeuttamiseksi voit käyttää kylmää tuuletinta. Kuivuminen voi kestää useita tunteja. Seuraava vaihe on savustus - suorita se 50-60°C:ssa noin 3-4 tuntia, sitten keitä vedessä 80-85°C:ssa, kunnes lihan sisälämpötila on 70-72°C. 


Resepti 1 kg kypsytetylle / raakapekonille: 

  • Ainesosat kuten paistetun pekonin reseptissä ja lisäksi 3 g kaliumnitraattia
  • 4 g sokeria
  • 0,2 g kypsyvien lihojen bakteerikulttuuria (1 g, 1/10 ampullia)
  • suolaa 10 g noin 50 ml kylmää vettä kohden


Valmistus: Leikkaa pekoni noin 300 g kokoisiksi paloiksi. Valmista liuos noin 50 ml vettä sekä bakteerikulttuuria ja kaliumnitraattia. Injektoi liha liuoksella useissa kohdissa ja hiero loput hyvin. Ripottele pekonimarinadia ja jätä (mieluiten tyhjiöpakattuna) 7 päiväksi. Ota sitten pois ja anna kuivua huoneenlämmössä - noin päivän ajan. Savusta noin 5 tuntia kylmällä savulla, mieluiten kirsikkalastuilla. Tämän jälkeen ripusta pekoni huoneenlämpöön vielä 2 päiväksi. Kun se on kauniisti kuivunut, pakkaa pekoni tyhjiöön ja jätä vähintään 3 kuukaudeksi kypsymään.


Ainesosat: suola, valkosipulijauhe, mausteet (musta pippuri 13%, savustettu makea paprika), meirami, paakkuuntumisenestoaine (E 536). Sisältää luonnollisesti esiintyviä sokereita. 


Tuote voi sisältää pieniä määriä sinappia, selleriä, soijaa, seesamia, gluteenia, pähkinöitä.


Säilytä kuivassa paikassa, älä altista suoralle UV-säteilylle.


Nettopaino: 35 g

Taikina
35.0 g

Käyttö
yleiskäyttöinen lihoille

Suolan kanssa
kyllä

Pekonin marinadi - yrttien ja mausteiden sekoitus, 35 g

Pekonin marinadi - yrttien ja mausteiden sekoitus, 35 g ['mausteet pekonille', ' pekonin marinadi', ' mausteet ja yrtit lihoille', ' marinadit lihoille', ' leivontamausteet', ' lihan maustaminen', ' pekonireseptit', ' kotitekoiset marinadit', ' säilöntäaineettomat mausteet', ' luonnolliset yrtit ja mausteet']
suosikit

1,26 EUR

36,00 EUR/kg

Lisää ostoskoriin