Seos valkoiselle makkaralle on huolellisesti valittu mausteiden ja yrttien yhdistelmä, luotu perinteistä puolalaista keittiötä silmällä pitäen. Se antaa kotitekoiselle makkarallesi tunnusomaisen aromin ja maun. Nyt saatavilla 350 g -pakkauksessa - ihanteellinen kotitekoisten lihajalosteiden ystäville.
Haaveiletko aromikkaasta, miedosta ja poikkeuksellisen maukkaasta kotitekoisesta makkarasta? Siihen on ratkaisu! Yrtti- ja mausteseoksellamme valmistat helposti herkullisia ja suussa sulavia valkoisia makkaroita, joissa on hieno yrttinen sävy. Vain erityisesti valikoituja yrttejä ja mausteita, ilman suolaa ja sokeria.
Yksi 350 g:n pakkaus riittää jopa 70 kg:n makkaran valmistamiseen. Seoksemme perinteinen aromi tulee ennen kaikkea meiramista, joka rikastaa lihan luonnollista makua. Hurmaa läheisesi kotitekoisen valkoisen makkaran klassisella maulla!
Käyttöohje
Ainekset 4 kg:aan valkoista makkaraa:
Valmistus:
Leikkaa liha paloiksi, erota vähärasvaiset osat rasvaisista. Jauha rasvaiset palat 2-4 mm:n levyllä ja vähärasvaiset 8-12 mm:n levyllä. Jauha naudanliha erikseen hienolla levyllä ja sekoita 100 ml:aan kylmää vettä, kunnes saat tahmean rakenteen, joka sitoo koko lihamassan. Yhdistä jauhetut lihat, lisää suola sekä yrtti- ja mausteseos, vaivaa sitten lihaa muun kylmän veden kanssa. Kaikkien ainesosien tulee sekoittua täydellisesti ja massan olla yhtenäistä ja tahmeaa. Käytä makkaratäytintä ja täytä suoli lihamassalla. Kypsennä näin valmistettu raakamakkara vedessä, jonka lämpötila on 75-80°C, 20-25 min.
Ainesosat: meirami 57%, mausteet 43% (mustapippuri 28%, muskottipähkinä, valkosipuli). Tuote voi sisältää seesaminsiemeniä, selleriä, sinappia, gluteenia, rikkidioksidia, maapähkinöitä ja soijaa.
Kokeile myös meidän makkaralaskuriamme.
Huomio!
Nettopaino: 350 g
Pakkauksen mitat: