Valkoiselle makkaralle – mauste- ja yrttiseos, 350 g

Symboli: 310034
EAN: 5904816025231

9,08 €

Lisää ostoskoriin

25,94 EUR/kg

Symboli: 310034
EAN: 5904816025231


KUVAUS

Seosvalkoiselle makkaralleon huolellisesti valittu mausteiden ja yrttien yhdistelmä, luotu perinteistä puolalaista keittiötä silmällä pitäen. Se antaa kotitekoiselle makkarallesi tunnusomaisen aromin ja maun. Nyt saatavilla 350 g -pakkauksessa - ihanteellinen kotitekoisten lihajalosteiden ystäville.... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Seos valkoiselle makkaralle on huolellisesti valittu mausteiden ja yrttien yhdistelmä, luotu perinteistä puolalaista keittiötä silmällä pitäen. Se antaa kotitekoiselle makkarallesi tunnusomaisen aromin ja maun. Nyt saatavilla 350 g -pakkauksessa - ihanteellinen kotitekoisten lihajalosteiden ystäville.


  • Täydelliseen maustamiseen - seos antaa kotitekoiselle makkarallesi tunnusomaisen meiramin aromin ja syvän maun.
  • Riittoisa ja käytännöllinen pakkaus - yksi 350 g:n pakkaus riittää maustamaan 70 kg kotitekoista valkoista makkaraa! Ihanteellinen ratkaisu suurempiin tilaisuuksiin - juhliin, perhejuhliin tai grillikauteen valmistautumiseen.
  • Luonnollinen koostumus - ilman lisättyä suolaa ja sokeria, valikoidut, korkealaatuiset ainesosat: meirami, mustapippuri, muskottipähkinä ja valkosipuli muodostavat yhdistelmän, joka korostaa lihan makua ja herättää ruokahalun kotikeittiön herkkuihin!


Haaveiletko aromikkaasta, miedosta ja poikkeuksellisen maukkaasta kotitekoisesta makkarasta? Siihen on ratkaisu! Yrtti- ja mausteseoksellamme valmistat helposti herkullisia ja suussa sulavia valkoisia makkaroita, joissa on hieno yrttinen sävy. Vain erityisesti valikoituja yrttejä ja mausteita, ilman suolaa ja sokeria.

Yksi 350 g:n pakkaus riittää jopa 70 kg:n makkaran valmistamiseen. Seoksemme perinteinen aromi tulee ennen kaikkea meiramista, joka rikastaa lihan luonnollista makua. Hurmaa läheisesi kotitekoisen valkoisen makkaran klassisella maulla!


Käyttöohje

Ainekset 4 kg:aan valkoista makkaraa: 

  • 2 kg porsaan lapaa
  • 1 kg porsaan niskaa
  • 0,5 kg naudanlihaa
  • 0,5 kg pekonia tai poskiläskiä
  • 200 ml kylmää vettä
  • 4-5 valkosipulinkynttä
  • 64 g suolaa
  • 20 g mauste- ja yrttiseosta VALKOISELLE MAKKARALLE
  • sian luonnonsuoli (⌀28/30 n. 7 m)

Valmistus:

Leikkaa liha paloiksi, erota vähärasvaiset osat rasvaisista. Jauha rasvaiset palat 2-4 mm:n levyllä ja vähärasvaiset 8-12 mm:n levyllä. Jauha naudanliha erikseen hienolla levyllä ja sekoita 100 ml:aan kylmää vettä, kunnes saat tahmean rakenteen, joka sitoo koko lihamassan. Yhdistä jauhetut lihat, lisää suola sekä yrtti- ja mausteseos, vaivaa sitten lihaa muun kylmän veden kanssa. Kaikkien ainesosien tulee sekoittua täydellisesti ja massan olla yhtenäistä ja tahmeaa. Käytä makkaratäytintä ja täytä suoli lihamassalla. Kypsennä näin valmistettu raakamakkara vedessä, jonka lämpötila on 75-80°C, 20-25 min.

Ainesosat: meirami 57%, mausteet 43% (mustapippuri 28%, muskottipähkinä, valkosipuli). Tuote voi sisältää seesaminsiemeniä, selleriä, sinappia, gluteenia, rikkidioksidia, maapähkinöitä ja soijaa. 

Kokeile myös meidän makkaralaskuriamme.


Huomio!

  • ilman lisättyä suolaa ja sokeria,
  • säilytä kuivassa paikassa, suojassa UV-säteilyltä,
  • laitoksessa käytetään allergeeneja: sinappi, selleri, soija, seesami, gluteeni, pähkinät.


Nettopaino: 350 g


Pakkauksen mitat:

  • korkeus 25 cm
  • leveys 17 cm
Taikina
0.35 kg

Valkoiselle makkaralle – mauste- ja yrttiseos, 350 g

Valkoiselle makkaralle – mauste- ja yrttiseos, 350 g ['miten tehdä valkoista makkaraa', ' mausteet ja yrtit valkoiseen makkaraan', ' kotitekoiset lihavalmisteet', ' kotitekoinen makkara', ' makkaroiden mausteet', ' mausteet ja yrtit kotitekoisiin tuotteisiin', ' paras valkoinen makkara', ' lihajalostus', ' valkoinen makkara juhliin', ' miten maustaa valkoinen makkara']
suosikit

9,08 €

25,94 EUR/kg

Lisää ostoskoriin