Punavalkoiset puuvillaiset lihan sidontalangat, 55 m lihan paistamiseen ja keittämiseen jopa 240°C asti.
Rakastatko kotitekoisia makkaroita? Valmistatko usein omia kinkkuja ja rullia? Puuvillaiset, punavalkoiset lihan sidontalangat sopivat täydellisesti lihan käsin sitomiseen. Korkean lämpötilan kestävyyden ansiosta voit valmistaa näiden lankojen avulla kaikki suosikkiruokasi - sekä savustetut, keitetyt että paistetut. Luonnonmateriaalit, joista langat on valmistettu, mahdollistavat lihan lämpökäsittelyn jopa 240°C asti ilman sen aromin ja maun muuttumista! Langat ovat erittäin kestäviä, joten voit käyttää niitä esimerkiksi lihan ripustamiseen koukkuun ilman pelkoa niiden murtumisesta. Neutraalien värien ansiosta nämä langat ovat hyödyllisiä paitsi keittiössäsi! Niiden avulla voit myös sitoa kasveja puutarhassasi, pakata paketteja ja värityksensä ansiosta sitoa joululahjoja! Näiden lankojen avulla voit helposti toteuttaa myös erilaisia luovia DIY-projekteja. Valitsemalla tuotteemme saat jopa 55 metriä lankaa, jotka on sijoitettu kätevään kelaan, mikä mahdollistaa niiden säilyttämisen järjestyksessä ilman pelkoa sotkeutumisesta.
Tuotteella on PZH-sertifikaatti, joka sallii sen käytön elintarvikekontaktissa.
Huomio!
Lämpötilankestävyys jopa 240°C.
Mitat :
Ø 2 mm
pituus 55 m.