Enovini® OK RED - happamuutta alentava viinihiiva 7 g

Symboli: 400390
EAN: 5904816007602

1,49 EUR

Lisää ostoskoriin

212,86 EUR/kg

Symboli: 400390
EAN: 5904816007602


KUVAUS

Enovini® OK RED -aktiiviset, kuivatut hiivat on omistettu viininvalmistajille, jotka tuottavat viinejä punaisista rypäleistä ja kirsikoista. Näiden hiivojen avulla viinisi ovat parempia kuin koskaan aiemmin.Punaisille hedelmille- hiivat on tarkoitettu kirsikka- ja punaviinirypäleviineille.Vähentää v... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Enovini® OK RED -aktiiviset, kuivatut hiivat on omistettu viininvalmistajille, jotka tuottavat viinejä punaisista rypäleistä ja kirsikoista. Näiden hiivojen avulla viinisi ovat parempia kuin koskaan aiemmin.


  • Punaisille hedelmille - hiivat on tarkoitettu kirsikka- ja punaviinirypäleviineille.
  • Vähentää viinin happamuutta - Enovini® OK RED on hiiva, joka vähentää viinin omenahappopitoisuutta 20-24 %. Tämän ansiosta viini on pehmeämpää ja vähemmän hapanta, mikä mahdollistaa miellyttävämmän makuelämyksen.
  • Vähemmän sokeria - happamuutta vähentävien hiivojen ansiosta voit menestyksekkäästi vähentää sokerin lisäystä, saavuttaen hyvän puolimakean tai puolikuivan viinin.
  • Harmoninen maku ja aromi - Enovini® OK RED -hiivat mahdollistavat tasapainoisten viinien luomisen, joissa on pehmeä maku ja mielenkiintoinen hedelmäinen aromi.
  • Laadukkaat jalot hiivat - Enovini® OK RED -hiivojen avulla luot parhaat kotiviinit, joiden alkoholipitoisuus on jopa 14 %.


Enovini® OK RED on kuivatut viinihiivat, jotka vähentävät omenahappoa sisältävien punaisten hedelmien viinien happamuutta. Nämä hiivat sopivat kirsikka- ja tummien rypäleiden viineihin. Enovini® OK RED -hiivat takaavat viineillesi tasapainoisen maun ja täyteläisen, hedelmäisen buketin.


Enovini® OK RED -hiivojen ominaisuudet mahdollistavat kirsikka- ja rypäleviinien omenahappopitoisuuden vähentämisen 20-24 %.


Pakkaus riittää 25 litran viinin valmistamiseen, jonka alkoholipitoisuus on jopa 14 %. Hiivat ovat helppokäyttöisiä, eikä niitä tarvitse esikasvattaa.


Käyttöohje:

Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä vettä, joka on jäähdytetty 30°C:seen. Anna seistä 20 minuuttia huoneenlämmössä, kaada sitten käymisastiaan tai viinipulloon. Suositeltu alkuperäinen sokeripitoisuus - enintään 20°Blg, ja happamuus enintään 14 g/L (mieluiten 12 - 13 g/L). Suorita käyminen 20 - 25°C:ssa. Kun sokeripitoisuus laskee noin 10 ºBlg:hen (2 - 3 päivän aikana), lisää uusi sokeriannos, esim. 50 g/L. Toimenpide voidaan toistaa käymisen 5 - 6 päivänä.

Huomio: Saat hiivojen optimaalisen toiminnan noudattamalla yllä olevia ohjeita.


Ainesosat:

hiiva Saccharomyces cerevisiae, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti. 


Tuote on tarkoitettu vain enologiaan, ei suoraan kulutukseen. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Taikina
7.0 g

Kuinka monelle litralle
25.0 L

Tarkoitus
punaviini

Laji
kuivattu

Enovini® OK RED - happamuutta alentava viinihiiva 7 g

Enovini® OK RED - happamuutta alentava viinihiiva 7 g ['hiivakanta tummille viinirypäleille', ' hiivakanta kirsikoille', ' kirsikkaviini', ' viinirypäleistä valmistettu viini', ' happamuutta alentava hiivakanta', ' punaviinien hiivakanta', ' kuivahiiva', ' kotiviini', ' happamuutta vähentävä hiivakanta', ' Enovini-hiivakanta', ' Browin-viinihiiva']
suosikit

1,49 EUR

212,86 EUR/kg

Lisää ostoskoriin