Kotitekoinen kinkku ei ole koskaan maistunut näin hyvältä. Kokeile Peklę herkälle kinkulle.
Lihan suolaaminen uudella peklillämme on puhdasta nautintoa. Peklosuolan avulla valmistat nopeasti ja vaivattomasti suolaliuoksen kinkkujen suolaamiseen ja ruiskuttamiseen, tuoden esiin niiden ainutlaatuisen maun. Suolaliuoksemme ansiosta lihasi saavat paitsi kauniin värin, myös mikrobiologisen stabiilisuuden. Näin valmistetut kinkut sopivat savustamiseen, keittämiseen tai paistamiseen matalissa lämpötiloissa, enintään 150°C. Seokseen sisältyvät yrtit, kuten: kataja, maustepippuri, laakerinlehti, mustapippuri, neilikka, korianteri, meirami ja timjami, takaavat lisäksi erinomaisen maun ja ainutlaatuisen aromin kotitekoisille tuotteille. Käyttämällä peklosuolaa herkälle kinkulle varmistat, että lihasi pysyy houkuttelevan vaaleanpunaisena, aromaattisena ja erittäin maukkaana! 75 g pakkaus riittää jopa 2 kg kinkun valmistamiseen.
Oman suolaliuoksen valmistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Riittää, kun sekoitat ja keität pakkauksen sisällön 1 litraan vettä.
Käyttöohje:
Kaada pakkauksen sisältö 1 litraan vettä, keitä ja anna jäähtyä. Aseta kinkku (mieluiten kahdessa noin 1 kg palassa) valmistettuun suolaliuokseen. Nopeuttaaksesi suolausprosessia, ruiskuta lihaa useissa kohdissa (noin 60-80 ml liuosta). Suolaa jääkaapissa 10-14 päivää, käännä lihaa joka toinen päivä. Aseta sitten liha erityisellä applikaattorilla verkkoon. Näin valmistetut kinkut sopivat savustamiseen, keittämiseen tai paistamiseen matalissa lämpötiloissa, enintään 150°C. Savustamista varten kuivaa liha suolauksen jälkeen huoneenlämmössä muutaman tunnin ajan. Savusta sitten 50-65°C:ssa, kunnes saavutetaan ruskean-kultainen väri, noin 3-4 tuntia. Savustetut kinkut keitä vedessä 75-80°C:ssa, kunnes lihan sisälämpötila saavuttaa 58°C.
Ainesosat: jodioimaton suola, paakkuuntumisenestoaine: E536, mausteet (kataja, maustepippuri, laakerinlehti, mustapippuri, neilikka), sokeri, yrtit (korianteri, meirami, timjami), kaliumnitraatti, natriumnitriitti.
Tuote voi sisältää pieniä määriä sinappia, selleriä, soijaa, seesamia, gluteenia, pähkinöitä.