Jalot, kuivatut hiivat - ihanteelliset kuivaan omenasiideriin.
Ciderini Dry on erityisesti valikoitu siiderihiivakanta. Se mahdollistaa hedelmien optimaalisen aromin esiin tuomisen ja kotitekoisen siiderin valmistamisen, jolla on upea maku.
Tärkeät ominaisuudet:
Käyttöohje:
Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30°C:seen jäähdytettyä vettä, jätä seos 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Tämän jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai viinipulloon.
Ainesosat:
Saccharomyces cerevisiae -hiiva, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio!
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä B1-ravinnetta (401010).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.
Pakkauksen mitat: