Peklosuola Pekla valkosipuli-yrtti kinkkupuristimelle, 100 g

Symboli: 410022
EAN: 5904816004120

1,14 EUR

Lisää ostoskoriin

11,40 EUR/kg

Symboli: 410022
EAN: 5904816004120


KUVAUS

Valmistatko lihatuotteita kinkkupuristimessa? Kokeile ehdottomasti Peklosolia - valkosipuli-yrttipekliä, joka on omistettu kinkkupuristimessa valmistettaville lihatuotteille.Helppokäyttöinen - valmista helposti ja nopeasti täydellinen liemi keitettyjen ja savustettujen lihojen, kuten kinkkupuristime... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Valmistatko lihatuotteita kinkkupuristimessa? Kokeile ehdottomasti Peklosolia - valkosipuli-yrttipekliä, joka on omistettu kinkkupuristimessa valmistettaville lihatuotteille.


  • Helppokäyttöinen - valmista helposti ja nopeasti täydellinen liemi keitettyjen ja savustettujen lihojen, kuten kinkkupuristimessa, valmistamiseen, tuoden esiin niiden herkullisen maun.
  • Yksi tuote, monia käsittelymahdollisuuksia - liemi toimii erinomaisesti lihojen keittämiseen esimerkiksi kinkkupuristimessa, mutta voit käyttää sitä myös savustamiseen, peklaukseen tai paistamiseen (alle 150°C lämpötilassa) kotitekoisten herkkujesi valmistamiseen.
  • Täydellisesti koostettu sekoitus - löydät siitä runsaasti mausteita, kuten: mustapippuri, maustepippuri, muskottipähkinä, chilipaprika, kumina, korianteri, sinapinsiemen, tulinen paprika, makea paprika, kuivattu sipuli ja valkosipulijauhe, sekä yrttejä: meirami, suolaheinä ja liperi. Nämä luonnolliset ja terveelliset lisäaineet takaavat kotitekoisille tuotteille erinomaisen maun ja ainutlaatuisen aromin.
  • Tehokas suoja haitallisia bakteereja vastaan - suolaliememme ansiosta kinkkusi ja muut lihasi säilyttävät paitsi kauniin värin, myös mikrobiologisen stabiilisuuden.
  • Riittoisa pakkaus - 100 g peklosolia riittää valmistamaan kinkkupuristimessa jopa 1,1 kg keitettyä kinkkua tai muuta lihaa, jonka savustat, peklaat tai paistat (alle 150°C lämpötilassa).

 

Uusimman peklimme ansiosta herkullisten ja terveellisten lihojen valmistaminen

kinkkupuristimessa, kuten keitettyjen kinkkujen valkosipuli-yrttiaromilla, on pelkkää nautintoa. Käyttämällä valmiita, testattuja suhteita, valmistat helposti ja nopeasti aromaattisen liemen, rikastuttaen kotitekoisen kinkun makua yrttisillä vivahteilla. Peklosolimme varmistaa myös, että lihasi saavat paitsi houkuttelevan värin, myös säilyttävät mikrobiologisen stabiilisuuden. 100 g pakkaus riittää valmistamaan jopa 1,1 kg keitettyä kinkkua tai muuta lihaa, jonka savustat, peklaat tai paistat (alle 150° lämpötilassa).


Jos kotikeittiössäsi ei ole vielä ollut keitettyjä ruokia kinkkupuristimessa - anna niiden houkutella sinut!

 

Valmistus:

Kaada pakkauksen sisältö 1 litraan vettä, kiehauta ja anna jäähtyä. Aseta 1,1 kg painoinen kinkku- tai porsaanfileepala pieneen astiaan niin, että se on kokonaan peklaavan liemen peitossa. Nopeuttaaksesi peklausta, ruiskuta lihaa muutamasta kohdasta (noin 60 - 80 ml lientä). Peklaa jääkaapissa (4-8°C) 5-7 päivää, kääntäen lihaa joka toinen päivä. Peklauksen jälkeen ota liha pois liemestä ja laita kinkkupuristimeen. Aseta lämpömittari kannen päälle. Aseta kinkkupuristimen astia kattilaan, jossa on vettä, niin että veden pinta on lihan yläpuolella. Veden lämpötila ei saa ylittää 90°C. Keitä, kunnes lihan sisälämpötila saavuttaa 68°C. Ota sitten kinkkupuristin vedestä, anna jäähtyä ja laita jääkaappiin, mieluiten yön yli.


Ainesosat: Jodioimaton suola, mausteet (mustapippuri 4,3%, maustepippuri, muskottipähkinä, chilipaprika, kumina, korianteri, sinapinsiemen, tulinen paprika, makea paprika); paakkuuntumisenestoaine: E 536, valkosipulijauhe 4,4%, sokeri, yrtit 1,5% (meirami, suolaheinä, liperi), kuivattu sipuli, kaliumnitraatti, natriumnitriitti.

Tuote saattaa sisältää pieniä määriä sinapinsiemeniä, selleriä, soijaa, seesamia, gluteenia, pähkinöitä.



Taikina
100.0 g

Käyttö
kinkkukoneelle

Suolan kanssa
kyllä

Peklosuola Pekla valkosipuli-yrtti kinkkupuristimelle, 100 g

Peklosuola Pekla valkosipuli-yrtti kinkkupuristimelle, 100 g ['pekla', ' peklaaminen', ' pekla kinkulle', ' pekla kinkkupuristimelle', ' pekla lihalle', ' peklosuola', ' liemi lihan peklaamiseen', ' liemi lihan peklaamiseen resepti', ' kuiva peklaaminen', ' peklaussuola']
suosikit

1,14 EUR

11,40 EUR/kg

Lisää ostoskoriin