Lastusarja kirsikka, omenapuu ja tammi

Symboli: 780820
EAN: 5908277718992

6,61 EUR

Lisää ostoskoriin

4,41 EUR/kg

Symboli: 780820
EAN: 5908277718992


KUVAUS

Savustus- ja grillauslastut - luonnolliset, setti: 1 x tammi - 600 g, 1 x kirsikka - 450 g, 1 x omena - 450 g.Turvalliset - eivät sisällä kyllästys- ja säilöntäaineita, optimaalisen alle 11% vesipitoisuuden ansiosta ne ovat vastustuskykyisiä homeelle ja sienille.Monipuolisuus - Lastut sopivat sekä s... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Savustus- ja grillauslastut - luonnolliset, setti: 1 x tammi - 600 g, 1 x kirsikka - 450 g, 1 x omena - 450 g.

  • Turvalliset - eivät sisällä kyllästys- ja säilöntäaineita, optimaalisen alle 11% vesipitoisuuden ansiosta ne ovat vastustuskykyisiä homeelle ja sienille.
  • Monipuolisuus - Lastut sopivat sekä savustukseen että grillaukseen. Ne toimivat erinomaisesti vanhemman tyyppisissä savustuskammioissa, savugeneraattoreissa ja savustimissa, joissa on tulipesä.
  • Luonnolliset - käyttämällä omenapuun, tammen tai kirsikan puuta annat ainutlaatuisen aromin ja syvän maun kaikille grillatuille ja savustetuille aterioille, ja samalla luonnollisesti pidennät niiden säilyvyyttä.
  • Hyvät ominaisuudet - korkealaatuiset lastut ovat peräisin ekologisesti puhtailta alueilta ja ovat vapaita pölyävistä fraktioista.
  • Monipuolinen setti - valitsemalla tämän tuotteen saat jopa 3 pakkausta lastuja, jotka on valmistettu eri puulajeista (tammi, kirsikka ja omena), joten voit valita ne sopivasti valmistettavaan ruokaan!


Lue lisää lastuista blogiartikkelistamme Valitse lastut ja tee savua!

Jos arvostat terveellistä ruokaa ja huolehdit siitä, millaisia ruokia lautasellesi päätyy – korkealaatuiset luonnolliset lastut sopivat täydellisesti keittiöösi. Ne ovat peräisin Puolasta, luonnollisesti puhtailta alueilta ja valmistettu 100% luonnonpuusta, eivätkä sisällä pölyäviä fraktioita, kyllästys- ja säilöntäaineita. Tämä erityisesti hienonnettu hedelmäpuu sopii erinomaisesti savustukseen ja grillaukseen. Lastujen yhtenäisyyden säilyttäminen helpottaa tasaisen lämpötilan ylläpitämistä niiden palamisen aikana. Palavien lastujen savu tunkeutuu syvälle ruokaan, antaen sille sopivan aromin ja houkuttelevan värin. Lastujen käyttö savustuksessa tarjoaa monia etuja, kuten maku- ja ulkonäköominaisuuksien parantamisen, tuotteiden säilyvyyden lisäämisen savun avulla sekä tuotteen kosteuden vähentämisen.


Huomio! Ostamalla tämän setin saat jopa 3 pakettia lastuja:

- 1 x tammi - 600 g, luokka 6-8 mm - sopivat täydellisesti naudanlihalle, siipikarjalle ja kalalle,​​

- 1 x kirsikka - 450 g, luokka 9-12 mm - sopivat täydellisesti kalalle, siipikarjalle ja punaiselle lihalle,

- 1 x omena - 450 g, luokka 6-8 mm - sopivat täydellisesti kalan ja sianlihan valmistukseen.


Käyttöohje:

Grillaus: Aseta kahden senttimetrin kerros lastuja hehkuvan hiilen ympärille — älä aseta niitä suoraan tulipesään, koska ne palavat heti. Grilli tulee peittää kannella heti, kun ruoka on asetettu ritilälle. 

Grillausaika - 10-30 minuuttia (riippuen valmistettavan lihan koosta ja tyypistä).

Herkät lihat, kuten kana, eivät tarvitse paljon aikaa. Ne ovat valmiita noin tunnin tai kahden kuluttua (riippuen koosta). Sianliha tai naudanliha tarvitsee enemmän aikaa.


Savustusta helpottaa lastujen liottaminen vedessä tai muussa nesteessä (esim. olut :…) ja niiden sijoittaminen tulipesän lähelle, mieluiten savugeneraattoriin (jotta ne eivät pala nopeasti).


Savustus: Riippuen savustimen tyypistä, aseta lastut erityisesti tähän tarkoitukseen tarkoitetulle tarjottimelle tai tulipesän ympärille - älä aseta niitä suoraan lämmönlähteeseen, koska ne palavat heti. Riippuen lämpötilasta, erotamme seuraavat savustusmenetelmät:

Kylmäsavustus lämpötilassa 8 - 25/30℃, aiheuttaa voimakkaimman savustettujen tuotteiden kuivumisen, vaatii pitkän ajan ja samalla suuremman lastujen kulutuksen, mutta valmiit tuotteet ovat kestävimpiä ja sopivat pitkäaikaiseen kypsymiseen.

Lämminsavustus lämpötilassa 25/30 - 60°C, tällä tavalla savustetaan pääasiassa keitettyjä ja kypsennettyjä tuotteita.

Kuumasavustus lämpötilassa 40 - 90°C, tässä savustuksessa käytetään lämmintä savustusta, ja prosessin lopussa savustettujen tuotteiden paahtamista savustimessa.


Lastut tulee säilyttää kuivassa, viileässä paikassa.


Tarjonnassamme olevat savustuslastut ovat saaneet positiivisia arvioita: Lihateollisuuden ja Rasvateollisuuden Instituutti, Kansallinen Terveydenhuolto, Kansallinen Terveyden Instituutti.



Pituus
18.0 cm

Leveys
15.0 cm

Korkeus
29.0 cm

Taikina
1.55 kg

Fraktio
KL 08

Laji
sekoitus

Lastusarja kirsikka, omenapuu ja tammi

Lastusarja kirsikka, omenapuu ja tammi ['grillilastut', ' grillaukseen lastut', ' savustukseen lastut', ' savustussavu', ' omenapuun lastut', ' omenapuu lastut', ' kirsikkapuun lastut', ' kirsikka lastut', ' lastusarja', ' lastusarjat']
suosikit

6,61 EUR

4,41 EUR/kg

Lisää ostoskoriin