Fermivin 7013 kuivatut, jalot, yleiskäyttöiset viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, jotka ovat peräisin Corbieresin alueelta Ranskasta.
Fermivin 7013 on viinihiiva, joka käy jopa 15% alkoholia, ja sen monipuolisuuden ansiosta sitä suositellaan karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista ja mustista viinirypäleistä, raparperista, rusinoista, kirsikoista, hapankirsikoista, vadelmista, luumuista, karhunvatukoista, mustista, valkoisista ja punaisista herukoista, mustikoista, seljanmarjoista, unkarilaisista luumuista valmistettuihin viineihin. Nämä hiivat korostavat hedelmien aromia, joista viini valmistetaan. Fermivin 7013 -hiivojen laaja käymisalue tekee niistä arvokkaita, kun käymistä suoritetaan kellareissa tai tiloissa, joissa lämpötila on huoneenlämpöä alhaisempi.
Yksi hiivapussi on sopiva 10-35 L viinikäymisnesteen valmistamiseen.
Kuivatut Fermivin PDM -viinihiivat ovat erittäin helppokäyttöisiä, riittää lyhyt rehydraatio - nesteytys.
Käyttöohje:
Sekoita pussin sisältö 100 ml:aan keitettyä ja 30℃:seen jäähdytettyä vettä, jätä seos 20 minuutiksi huoneenlämpöön. Tämän jälkeen kaada liuos käymisastiaan tai viinipulloon.
Hiivat saavuttavat täyden potentiaalinsa käytettäessä ravinteita: B1-vitamiinia ja Kombi Vitaa.
Ainesosat:
viinihiivat Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio!
Optimaalisen käymisprosessin varmistamiseksi on suositeltavaa lisätä ravinteita: B1-vitamiinia (401010), Kombi Vita (401030).
Parasta ennen: viimeinen käyttöpäivä ja eränumero sauman kohdalla. Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tuote vain enologiseen käyttöön, ei suoraan nautittavaksi.
Pakkauksen mitat: