Yhdistelmä jalostettuja viinihiivoja, erityisesti valittuja ravinteita, mineraalisuoloja ja vitamiineja.
Vinistartia suositellaan erityisesti karviaismarjoista, päärynöistä, aprikooseista, mansikoista, viljoista, orapihlajasta, omenoista, ruusunmarjoista, valkoisista ja mustista viinirypäleistä, raparperista, rusinoista, kirsikoista, hapankirsikoista, vadelmista, renklod- ja unkarinluumuista, karhunvatukoista, mustista, valkoisista ja punaisista herukoista, mustikoista, seljanmarjoista, oratuomesta valmistettuihin viineihin.
Vinistart takaa nopean ja tehokkaan käymisen laajalla lämpötila-alueella sekä upean viinin tuoksun ja maun. Tämä on seurausta huolellisesti valittujen ainesosien toiminnasta: erityisesti valitusta hiivakannasta, mineraalisuoloista, jotka ovat arvokas typen ja fosforin lähde viinihiivoille, sekä vitamiineista, jotka toimivat käymisen aktivaattorina ja vaikuttavat suotuisasti viinin makuun ja aromiin.
Tärkeät ominaisuudet:
- pakkaus 34 g 25-50 L
- alkoholi: jopa 17%
- käymislämpötila: 15-30°C
Käyttöohjeet
Liuota pussin sisältö 100 ml:aan vierrettä, kaada sitten käymisastiaan ja sekoita.
Ainesosat:
viinihiivat Saccharomyces cerevisiae, diammoniumvetyfosfaatti, B1-vitamiini (tiamiinimonohydrokloridi), emulgointiaine: sorbitolimonostearaatti.
Huomio:
käytä pakkaus kokonaisuudessaan yhteen erään.
Pakkauksen mitat:
pituus 12 cm
leveys n. 0,5 cm
korkeus 16 cm.