Peklosuola acerola-uutteella, 130g

Symboli: 410034
EAN: 5904816026139

1,11 €

Lisää ostoskoriin

8,54 EUR/kg

Symboli: 410034
EAN: 5904816026139


KUVAUS

Erinomainen tapa suolata - käytä ja nauti ainutlaatuisesta mausta! Kun haluat, että kotitekoiset leikkeleesi, kinkkusi ja makkarasi ovat todella herkullisia ja näyttävät houkuttelevilta, käytä tätä erinomaista, rikastettua suolaseosta. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteistä suolaseosta ja moder... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Erinomainen tapa suolata - käytä ja nauti ainutlaatuisesta mausta!


Kun haluat, että kotitekoiset leikkeleesi, kinkkusi ja makkarasi ovat todella herkullisia ja näyttävät houkuttelevilta, käytä tätä erinomaista, rikastettua suolaseosta. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteistä suolaseosta ja modernia lisäainetta, joka sisältää acerola-hedelmäuutetta, joka on rikas C-vitamiinista -parantamaan tuotteidesi makua, väriä ja kestävyyttä.


🍒 Miksi acerola-uute suositellaan lihaan ja leikkeleisiin?

Acerola-uute (Malpighia glabra) sisältää erittäin korkean annoksen luonnollista C-vitamiinia (askorbiinihappoa), minkä ansiosta se on yksi voimakkaimmista luonnollisista antioksidanteista, arvostettu lihanjalostuksessa. Acerolan positiivinen vaikutus kulutukseen valmistettuun lihaan on vahvistettu tutkimuksilla.


Mitä etuja acerola-uutetta sisältävä suolaseos tarjoaa?

✅ Kiihdyttää suolausreaktiota - vähentää natriumnitriittiä (NaNO₂) typpioksidiksi (NO), mikä antaa lihalle tyypillisen, houkuttelevan vaaleanpunaisen värin.

✅ Vakauttaa lihan värin - lämpökäsittelyn jälkeen liha säilyttää houkuttelevan värin.

✅ Estää rasvojen hapettumisprosessit - tämän ansiosta tuotteet eivät härskiinny ja säilyttävät tuoreen maun ja tuoksun pidempään.

✅ Lisää mikrobiologista kestävyyttä - hidastaa mikro-organismien kasvua, pidentäen säilyvyysaikaa.


Tutkimukset vahvistavat acerolan tehokkuuden lihassa:

”Acerola-hedelmäuutteet osoittavat voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, vakauttavat väriä ja rajoittavat rasvojen hapettumisprosesseja, parantaen tuotteiden aistinvaraista ja mikrobiologista kestävyyttä.”

(Nowicka A., Krzywdzińska-Bartkowiak M., 2019. ”Ruoka. Tiede. Teknologia. Laatu.”)


Ainesosat: suola, (suola, paakkuuntumisenestoaine: E 536), acerola-uute Malpighia glabra (17% C-vitamiinia) 1,8%, natriumnitriitti 0,6%.

Tuote voi sisältää seesaminsiemeniäsinappiagluteeniarikkidioksidiamaapähkinöitä ja soijaa.

Huomio! Ei suoraan nautittavaksi.

Taikina
0.13 kg

Peklosuola acerola-uutteella, 130g

Peklosuola acerola-uutteella, 130g ['peklosuola', ' peklosuola acerola-uutteella', ' peklosuola C-vitamiinilla acerola', ' pekla luonnollisella C-vitamiinilla', ' peklosuola luonnollisella C-vitamiinilla', ' mitä peklata', ' paras peklosuola', ' peklasuola', ' pekla lihalle', ' peklosuola lihalle', ' lihan säilöntä', ' lihan säilytys', ' leikkeleiden säilytys', ' peklaamiseen', ' peklausliemi', ' peklaaminen', ' C-vitamiini', ' natriumaskorbaatti', ' millä peklata']
suosikit

1,11 €

8,54 EUR/kg

Lisää ostoskoriin