Peklosuola Pekla krakovalaiselle makkaralle - 115 g

Symboli: 410027
EAN: 5904816005240

2,30 EUR

Lisää ostoskoriin

20,00 EUR/kg

Symboli: 410027
EAN: 5904816005240


KUVAUS

Peklosuola -Pekla krakovalaiselle makkaralle on seos, jonka avulla voit nauttia terveellisistä, aromaattisista ja maukkaista leikkeleistä, jotka on valmistettu omassa keittiössäsi!Helppokäyttöinen - valmistat helposti ja nopeasti herkullisia keitettyjä tai savustettuja makkaroita, joista saat esiin ... lisää >

Lähetys: seuraavana arkipäivänä
lisätietoja »
14 PÄIVÄÄ TUOTTEIDEN PALAUTUKSEEN ilman syytä!
lisätietoja »

Peklosuola - Pekla krakovalaiselle makkaralle on seos, jonka avulla voit nauttia terveellisistä, aromaattisista ja maukkaista leikkeleistä, jotka on valmistettu omassa keittiössäsi! 


  • Helppokäyttöinen - valmistat helposti ja nopeasti herkullisia keitettyjä tai savustettuja makkaroita, joista saat esiin ainutlaatuisen, perinteisen maun.
  • Yksi tuote, kaksi käsittelymahdollisuutta - voit käyttää sitä makkarasi savustamiseen tai keittämiseen - päätä itse, millaista lihan käsittelyä haluat!
  • Perinteisesti koostettu seos - löydät siitä runsaasti mausteita, kuten korianteria, valkopippuria, valkosipulijauhetta, maustepippuria ja kuminaa, jotka takaavat kotitekoisille herkkuille erinomaisen ja ainutlaatuisen aromin.
  • Suojaa tehokkaasti lihatuotteita - peklointiaineen ansiosta makkarasi säilyttävät paitsi kauniin värin, myös mikrobiologisen stabiilisuuden.
  • Riittoisa pakkaus - 115 g peklosuolaa riittää jopa 5 kg krakovalaista makkaraa varten.


Lihan peklointi uudella peklallamme on puhdasta nautintoa. Valmistat helposti ja nopeasti herkullisia keitettyjä tai savustettuja makkaroita, joista saat esiin ainutlaatuisen, perinteisen maun. Peklamme tekee myös lihatuotteistasi mikrobiologisesti stabiileja. Seokseen sisältyvät yrtit, kuten korianteri, valkopippuri, valkosipulijauhe, maustepippuri ja kumina, antavat niille lisäksi erinomaisen ja ainutlaatuisen aromin. Käyttämällä peklosuolaa krakovalaiselle makkaralle varmistat, että lihasi pysyy houkuttelevan vaaleanpunaisena ja houkuttelee vieraita houkuttelevalla ulkonäöllään. 115 g pakkaus riittää jopa 5 kg krakovalaista makkaraa varten.


Kokeile luotettavaa, perinteistä reseptiämme 5 kg krakovalaista makkaraa varten:

Ainesosat:

  • 1 kg niskaa
  • 2 kg lapaa
  • 1 kg kinkkulihaa
  • 0,8 kg naudanlihaa
  • 0,5 kg pekonia
  • 1 pakkaus Peklaa krakovalaiselle makkaralle


Valmistus:

Poista kalvot ja rasva lihasta ja leikkaa se noin 2-4 cm kuutioiksi. Jauha naudanliha ja pekoni hienoimmalla koneen terällä. Vaivaa naudanlihaa erikseen 0,5 L kylmää vettä, kunnes saat valkoisen liisterin. Jauha jäljelle jäävä liha 8-12 mm rei'illä varustetulla terällä. Sekoita kaikki, lisää pussin sisältö ja vaivaa huolellisesti. Liota proteiinikuoret, täytä ne sitten tiiviisti täytteellä ja anna seistä vähintään 8 tuntia huoneenlämmössä, jotta liha kuivuu ja asettuu hyvin (voit käyttää kylmän tuulettimen puhallusta). Savusta näin valmistetut makkarat 50-60°C lämpötilassa noin 3 tuntia, ja keitä sitten upottamalla liha 75-80°C veteen. Keitä, kunnes patukan sisälämpötila on 68°C. Savustusprosessi voidaan ohittaa, ja patukat voidaan keittää suoraan kuivumisen ja lihan asettumisen jälkeen kuorien sisään.


Ainesosat: suola (suola, paakkuuntumisenestoaine: E 536), mausteet (korianteri, valkopippuri, valkosipulijauhe, maustepippuri 4,3%, kumina), natriumnitriitti. Sisältää luonnollisesti esiintyviä sokereita. 

Tuote saattaa sisältää pieniä määriä sinappia, selleriä, soijaa, seesamia, gluteenia, pähkinöitä.


Taikina
0.115 kg

Käyttö
makkaroille

Suolan kanssa
kyllä

Peklosuola Pekla krakovalaiselle makkaralle - 115 g

Peklosuola Pekla krakovalaiselle makkaralle - 115 g ['pekla', ' peklaus', ' pekla makkaralle', ' pekla krakovalaiselle makkaralle', ' pekla lihalle', ' peklosuola', ' suola lihan peklaukseen', ' lihan peklaus resepti', ' kuiva peklaus', ' suola peklaukseen']
suosikit

2,30 EUR

20,00 EUR/kg

Lisää ostoskoriin