Savustukseen tarkoitetut pyökkilastut - suunniteltu käytettäväksi siipikarjan, naudanlihan, sianlihan, kalan, lampaanlihan ja riistan savustuksessa ja grillauksessa. Näiden lastujen ansiosta ruoat saavat oikean, toivotun aromin ja maun sekä houkuttelevan kultaisen värin.
Luonnolliset, korkealaatuiset pyökkilastut, ihanteelliset kaikkien peruslihojen ja kalojen savustukseen ja grillaukseen. Oikean annostelun ja hehkutuksen ansiosta ruoanvalmistusprosessi sujuu ammattimaisesti, ja valmiit ruoat saavat oikean aromin, maun ja ulkonäön. Näiden lastujen edut arvostaa jokainen herkullisten savustettujen ja grillattujen ruokien ystävä - niitä voidaan käyttää sekä pienissä että suurissa savustamoissa, myös yhdessä savugeneraattorin kanssa. Optimaalinen vesipitoisuus takaa lastujen helpon sytyttämisen ja tehokkaan savun tuottamisen.
Luokan 2 lastut (hieno fraktio) - hienojakoisuutensa ansiosta niitä voidaan menestyksekkäästi käyttää savugeneraattoreissa, joissa on automaattinen - ruuvikuljetin.
Pakkauksen lastumäärä (450 g) riittää useiden tuntien savustukseen (riippuen käytetystä laitteesta) - ilman pelkoa, että ne loppuvat kesken suosikkiruokiesi valmistuksen.
Lisätietoja lastuista löydät blogiartikkelistamme Valitse lastut ja tee savua!
Tutustu meidän Lihajalostelaskuriin - se auttaa sinua valmistamaan herkullisia kotitekoisia tuotteita.
Käyttöohjeet:
Grillaus: Aseta hehkuvan hiilen ympärille kahden senttimetrin kerros lastuja - älä aseta niitä suoraan tulipesään, sillä ne palavat heti. Jotta lastut käytettäisiin mahdollisimman taloudellisesti, niitä voi hieman kostuttaa vedellä, mikä helpottaa suuremman savumäärän muodostumista. Peitä grilli kannella heti, kun olet asettanut ruoat ritilälle. Grillauksen kesto - 10-30 minuuttia (riippuen valmistettavan lihan koosta ja tyypistä).
Savustus: Riippuen käytössäsi olevasta savustamosta, aseta lastut savugeneraattoriin tai itse savustamoon - siihen tarkoitettuun paikkaan, mahdollisesti tulipesään - hehkuvan puun ympärille.
Savustus savugeneraattorin avulla takaa ammattimaisimmat tulokset - tuotteet, joilla on erinomainen maku, aromi ja väri.
Huomio: Savustamon ja grillin käyttöä tulisi hoitaa vain aikuiset, noudattaen paloturvallisuusohjeita ja tutustuen laitteen käyttöohjeisiin sekä lastujen käyttöä koskeviin suosituksiin. Ole varovainen sytyttäessäsi lastuja ja lisätessäsi niitä grillin tai savustamon ja savugeneraattorin käytön aikana, jotta vältät mahdolliset palovammat. Varmista, että lapset ja lemmikit eivät pääse kuumien laitteiden lähelle.
Lastut tulee säilyttää kuivassa, viileässä paikassa.
Tarjonnassamme olevat savustuslastut ovat saaneet myönteisiä arvioita: Lihateollisuuden ja Rasvateollisuuden Instituutti, Kansallinen Hygienialaitos, Kansallinen Terveydenhoitoinstituutti.
Pakkaus sisältää 450 g lastuja.