Savustukseen tarkoitetut leppäpuulastut - suunniteltu käytettäväksi sianlihan, naudanlihan, siipikarjan, kalan, lampaanlihan ja riistan savustuksessa ja grillauksessa. Näiden lastujen ansiosta ruoat saavat oikean, toivotun aromin ja maun sekä houkuttelevan ruskeanpunaisen värin.
Luokan 2 lastut (hieno fraktio) - hienojakoisuutensa ansiosta niitä voidaan menestyksekkäästi käyttää automaattisissa - ruuvikuljettimella varustetuissa savugeneraattoreissa.
Pakkauksen lastumäärä (450 g) riittää useiksi tunneiksi savustusta (riippuen käytetystä laitteesta) – ilman pelkoa, että ne loppuvat kesken suosikkiruokiesi valmistuksen.
Luonnolliset, korkealaatuiset leppälastut, ihanteelliset kaikenlaisten lihojen ja kalojen savustukseen ja grillaukseen. Oikean annostelun ja hehkutuksen ansiosta ruoanvalmistusprosessi sujuu ammattimaisesti, ja valmiit ruoat saavat oikean aromin, maun ja ulkonäön. Näiden lastujen edut arvostaa jokainen herkullisten savustettujen ja grillattujen ruokien ystävä - niitä voidaan käyttää sekä pienissä että suurissa savustamoissa, myös savugeneraattorin kanssa. Optimaalinen kosteuspitoisuus takaa lastujen helpon syttymisen ja tehokkaan savun tuottamisen.
Lisätietoja lastuista löydät artikkelistamme blogissa Valitse lastut ja tee savua!
Tutustu meidän Lihajalostelaskuriin - se auttaa sinua valmistamaan herkullisia kotitekoisia tuotteita.
Käyttöohjeet:
Grillaus: Aseta kahden senttimetrin kerros lastuja hehkuvan hiilen ympärille - älä aseta niitä suoraan tulipesään, koska ne palavat heti. Jotta lastut käytettäisiin mahdollisimman taloudellisesti, voit kostuttaa niitä kevyesti vedellä, mikä helpottaa suuremman savumäärän muodostumista. Peitä grilli kannella heti, kun olet asettanut ruoat ritilälle. Grillauksen kesto - 10-30 minuuttia (riippuen valmistettavan lihan koosta ja tyypistä).
Savustus: Riippuen käytössäsi olevasta savustamosta, aseta lastut savugeneraattoriin tai itse savustamoon - siihen tarkoitettuun paikkaan, tai vaihtoehtoisesti tulipesään - hehkuvan puun ympärille.
Lastut ovat ihanteellisia käytettäväksi savugeneraattorissa. Tällaisen savugeneraattorin käyttö takaa ammattimaisimmat tulokset – tuotteet, joilla on erinomainen maku, aromi ja väri.
Huomio: Savustamon ja grillin käyttöä tulisi hoitaa vain aikuiset, noudattaen paloturvallisuusohjeita ja tutustuen laitteen käyttöohjeisiin sekä lastujen käyttöä koskeviin suosituksiin. Ole varovainen sytyttäessäsi lastuja ja lisätessäsi niitä grillin tai savustamon ja savugeneraattorin käytön aikana, jotta vältät mahdolliset palovammat. Varmista, että lapset ja lemmikkieläimet eivät pääse kuumien laitteiden lähelle.
Lastut tulee säilyttää kuivassa, viileässä paikassa.
Tarjonnassamme olevat savustuslastut ovat saaneet positiivisia arvioita: Lihateollisuuden ja Rasvateollisuuden Instituutti, Kansallinen Terveydenhuolto, Kansallinen Terveyden Instituutti.
Pakkaus sisältää 450 g lastuja.