Klarowin Turbo 2 on kaksikomponenttinen, tehokas, tehokas ja nopeasti vaikuttava aine viinien ja vierteiden kirkastamiseen.
Setti koostuu komponentista A - piiliuoksesta, joka on negatiivisesti varautunut, ja komponentista B - kitosaaniliuoksesta, joka on positiivisesti varautunut ja jolla on laaja kelatoiva vaikutus. Aine saostaa tanniinisameudet (-), proteiinit (+) ja metalli-ionit (+).
Kotiviinit eivät aina ole kirkkaita, joten niiden kirkastaminen voi olla tarpeen. Usein sameuden tyypin määrittäminen voi olla vaikeaa. Se voi johtua positiivisesti varautuneista hiukkasista (esim. proteiinit), negatiivisesti varautuneista (esim. polyfenolit) tai muista orgaanista alkuperää olevista yhdisteistä. Kaksikomponenttisen aineen käyttö takaa kaikenlaisten sameuksien poistamisen viineistä ja vierteistä.
Klarowin Turbo 2 osoittaa nopeaa vaikutusta, kirkastumisen tulos näkyy jo 24 tunnin kuluttua.
Huomio: Kirkastusta suorittaessasi muista annostella aineet ohjeiden mukaisesti, liian suuren annoksen käyttö voi aiheuttaa toissijaisia sameuksia tai muuttaa viinin väriä.
Käyttöohje:
Fermentoinnin päätyttyä kaada neste pois sakasta, poista kaasu huolellisesti (liiallinen CO2 pidentäisi kirkastumisaikaa). Lisää komponentti A (piiliuos) suhteessa kirkastettavan nesteen määrään (sisältö riittää enintään 25 L:lle). Sekoita sitten varovasti noin 10 sekuntia ja anna seistä 1 tunti. Tämän jälkeen lisää komponentti B (kitosaaniliuos) suhteessa nesteen määrään (sisältö riittää enintään 25 L:lle). Sekoita varovasti noin 10 sekuntia. Anna seistä noin 24 tuntia. Kaada sitten neste pois sakasta.
HUOMIO: Tuote voi muuttaa viinin väriä hieman.
Ainesosat:
Ainesosa A: piihappo.
Ainesosa B: vesi, happo: omenahappo, kitosaani (äyriäisistä), säilöntäaine: natriummetabisulfiitti (sisältää sulfiitteja).
Pakkauksen mitat: